Home » Cases » Webshop » More Choice

Webshop More Choice Beneden-Leeuwen

+0%

Conversie

+0%

Bezoektijd

+0%

Bezoekers

More Choice logo

Morechoice.nl is onlosmakelijk verbonden met de winkel in Beneden-Leeuwen. Er zijn sieraden te vinden voor de kleine portemonnee, maar ook bekende merken als Buddha to Buddha, ikki, ixxxi, Oozoo, Melano, Betty Bogaers, Camps & Camps en Zag.

More Choice Homepage
More Choice iPhone

Case

More Choice heeft al een aantal jaren een eigen webshop. Deze was echter aan een update toe. We hebben de webshop grondig onderhanden genomen en hem helemaal van deze tijd gemaakt. De webshop is nu volledig responsive zodat desktop bezoekers en mobiele bezoekers eenvoudig gebruik kunnen maken van de webshop.

In de webshop staan alle merken die More Choice verkoopt centraal. Dit was voorheen nog niet het geval. Wanneer een bezoeker van de webshop op een merken pagina is, kunnen de artikelen nog verder worden gefilterd om zo tot een goede beslissing te komen.

Technologie

De webshop is gemaakt met het eCommerce platform Magento. Door het gebruik van Magento is het mogelijk om het beheer van de webshop volledig zelf uit te voeren. Artikelen kunnen eenvoudig worden toegevoegd of aangepast. Bestellingen zijn eenvoudig af te handelen en er zijn verschillende rapportage mogelijkheden.

Alle artikelen uit de vorige webshop zijn geëxporteerd en in de nieuwe webshop geïmporteerd. Verder is er een actieve koppeling met MailChimp zodat alle nieuwsbrief inschrijvingen direct met dit platform worden gecommuniceerd.

In deze webshop is het mogelijk om met meerdere parameters tegelijk te filteren. Zo kunnen bezoekers van de webshop nog sneller en eenvoudiger de artikelen op de front-end van de webshop vinden die ze zochten.

More Choice Macbook
webshop more choice

Resultaten

De conversie van de webshop is met 65% toegenomen. Verder is de gemiddelde tijd op de wehshop toegenomen met 25%. De webshop genereerd 33% meer bezoekers, het bounceprecentage is afgenomen met 15% evenals het uitstappercentage met 28%.

Uitgevoerd door

Tom van Leeuwen

CEO | Software Engineer

tom@squareconcepts.nl

Olrik Nijmeijer

Software Engineer

olrik@squareconcepts.nl

Geïnteresseerd geraakt door deze case?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.

    Menu