Home » Magento specialist Den Bosch

Magento specialist Den Bosch

Zoek jij een Magento specialist in de buurt van Den Bosch? Wij van SQUARE Concepts bouwen al jaren Magento webshops met het oog op resultaat. Zo kunnen wij ook jouw onderneming online voorsprong bieden.

E-commerce platform Magento is de marktleider op het gebied van webshops. Het is een open-source platform waarop desgewenst maatwerk kan worden toegepast. Met dit platform kunnen wij webshops realiseren die voldoen aan jou ambities en wensen. De webshop kan aangesloten worden op een ERP systeem om zo binnenkomende orders zonder veranderingen in het bedrijfsproces te kunnen verwerken. Er zijn nog veel meer mogelijkheden binnen handbereik! Wij zijn benieuwd naar jou project!

Een professioneel design gericht op conversie

Gebruiksvriendelijke beheeromgeving

Gebouwd met oog op resultaat

Geoptimaliseerd voor alle zoekmachines

Vertrouwen bij je doelgroep

magento specialist den bosch

Professioneel design

Doeltreffend design waardoor je meer omzet genereert. Bovendien responsive en mobile-first ontworpen.

Betrouwbaar

Je Magento webshop uitgerust met veiligheidsvoorzieningen. Hierdoor is je shop veilig, betrouwbaar en AVG-proof.

Zoekmachine vriendelijk

Je Magento webshop wordt geoptimaliseerd voor verschillende zoekmachines. Hierdoor zal deze goed presteren in de zoekresultaten.

Hoe zorgen wij voor een succesvolle webshop?

Om een goed presterende webshop te krijgen, zal er onder andere nagedacht moeten worden over diverse processen die binnen je bedrijf via een webshop kunnen worden uitgevoerd. Bij een webshop zal dit in de meeste gevallen het bestellen van een product zijn. Ook kunnen het offerte aanvragen, verzoeken tot meer informatie of het aanvragen van een brochures zijn. Kortom, jouw nieuwe webshop kan zich ontplooien tot een ultiem sales en lead kanaal.

De webshop moet een heldere weerspiegeling geven van de producten en diensten die jouw bedrijf aanbiedt. Denk hierbij aan de juiste Tone-of-Voice op pagina’s die echt de uitstraling en stijl van je bedrijf weerspiegelen. Door verschillende customer journeys in kaart te brengen kan er worden bepaald welke reis een klant aflegt binnen je webwinkel. Hierdoor kunnen we jouw webshop zo inrichten dat deze volledig gericht is op het verkopen van je product of dienst.

tone-of-voice-webshop-laten-maken
traject-magento-specialist-den-bosch

Functionaliteiten

Standaard rusten wij onze websites uit met de volgende functionaliteiten:

Design gericht op meer conversie

Mobiel first ontwikkeld (Responsive)

Gebruiksvriendelijke CMS middels WordPress, Magento of maatwerk

Veilig met een SSL certificaat

AVG-proof

Zoekmachine vriendelijk

Teksten, foto’s en layout zijn eenvoudig aan te passen

Zelf formulieren kunnen beheren en plaatsen op pagina’s

Koppeling met Google Analytics, Google Search Console, Google Tag Manager en Hotjar

De voordelen van een Magento webshop

Magento heeft out-of-the-box een heleboel functionaliteiten waar je direct van kunt profiteren als webshop eigenaar. De beheer omgeving van Magento is enorm uitgebreid waardoor veel voorkomende taken en wensen die je als webshop eigenaar kunt hebben al standaard aanwezig zijn.

Daarbij zijn alle webshops die wij met het Magento platform ontwikkelen uitgerust met een responsive design. Dit houdt in dat de webshop zich automatisch zal aanpassen aan het formaat van een mobiel, tablet of desktop.

Ook hebben we een support team voor je klaarzitten die je kan helpen wanneer je er zelf niet uitkomt of als er onverhoopt problemen zijn.

We bouwen voornamelijk webshops met Magento. Maar we laten onszelf hier niet door beperken. We hebben diepgaande kennis om eventueel zelf modules te maken. Ook kunnen we zonder Magento webshops maken, dit zijn vaak maatwerk webapplicaties. Wij zijn benieuwd naar jou project!

magento-specialist-webshop

Onze aanpak voor een Magento webshop

trajact-webshop-laten-maken

Om goed van start te gaan plannen we eerst een oriënterend gesprek in. Tijdens dit gesprek brengen we jouw globale wensen in kaart. We geven je advies en voorbeelden over hoe wij dit gaan aanpakken. Na dit gesprek brengen wij een gepaste aanbieding uit die we graag modeling verder toelichten wanneer er vragen zijn.

Wat maakt ons uniek

Ruim 15 jaar kennis en ervaring in de internet branche.

Altijd bereid mee te denken en te zoeken naar een goede oplossing.

Wij blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.

Altijd direct contact met een online specialist.

Offertes precies afgestemd op jouw wensen en ideeën.

Flexibel inzetbaar voor diverse online taken en toepassingen.

Expertises in een breed scala aan online programmeertalen en technieken.

Diepgaande kennis in open-source website en webshop platformen.

Wat zeggen klanten over ons

SQUARE Concepts gaat zeer dienstverlenend te werk. Zij hebben aan een half woord genoeg, denken graag met je mee en reageren snel.

Pauline

WEA Rivierenland

We waren op zoek naar een SaaS oplossing en het voelde goed om deze te laten realiseren bij SQUARE Concepts. We hebben nog steeds goed contact met hun en ze voldoen aan al onze verwachtingen.

Emkes Lease Logo

Kevin

Eigenaar

Emkes Lease

Heb je een Magento specialist nodig?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.

    Menu