Home » Magento specialist Rosmalen

Magento specialist Rosmalen

Zoek jij een Magento specialist in de buurt van Rosmalen?

SQUARE Concepts is een full service internetbureau gevestigd in Zaltbommel, nabij Rosmalen. We hebben voor diverse bedrijven rondom en in Rosmalen een Magento webshop gerealiseerd. Wij kunnen elke uitdaging aan! Bovendien zal jouw Magento webshop perfect aansluiten worden op het doel wat jij voor ogen hebt, zonder dat de techniek hierbij achter blijft.

Professioneel design gericht op gebruiksvriendelijkheid

Altijd een eerlijk advies over je wensen en ideeën

Gebouwd met oog op resultaat

Uitgebreide mogelijkheden

Speciaal op maat gemaakt

Magento 2 migratie voorbereidingen

Betrouwbaar

Je Magento webshop uitgerust met veiligheidsvoorzieningen. Hierdoor is je shop veilig, betrouwbaar en AVG-proof.

Professioneel design

Doeltreffend design waardoor je meer omzet genereert. Bovendien responsive en mobile-first ontworpen.

Zoekmachine vriendelijk

Je webshop wordt geoptimaliseerd voor verschillende zoekmachines. Hierdoor zal deze goed presteren in de zoekresultaten.

Waarom een Magento webshop laten maken?

E-commerce platform Magento is de marktleider op het gebied van webshops. Het is een open-source platform waarop desgewenst maatwerk kan worden toegepast. Met dit platform kunnen wij webshops realiseren die voldoen aan jou ambities en wensen. De webshop kan aangesloten worden op een ERP systeem om zo binnenkomende orders zonder veranderingen in het bedrijfsproces te kunnen verwerken. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden binnen handbereik! Wij zijn benieuwd naar jou project!

magento-specialist-rosmalen
voordelen-van-magento-webshop-laten-maken

Voordelen van Magento

Magento heeft out-of-the-box een heleboel functionaliteiten waar je direct van kunt profiteren als webshop eigenaar. Doordat de beheer omgeving van Magento enorm uitgebreid is. Zullen veel voorkomende taken en wensen die je als webshop eigenaar kunt hebben al standaard aanwezig zijn.

Bovendien zijn alle webshops die wij met het Magento platform ontwikkelen uitgerust met een responsive design. Waardoor de webshop zich automatisch zal aanpassen aan het formaat van een mobiel, tablet of desktop.

Daarnaast hebben we een support team voor je klaarzitten die je kan helpen wanneer je er zelf niet uitkomt of als er onverhoopt problemen zijn.

We bouwen voornamelijk webshops met Magento. Maar we laten onszelf hier niet door beperken. We hebben diepgaande kennis om eventueel zelf modules te maken. Ook kunnen we zonder Magento webshops maken, dit zijn vaak maatwerk webapplicaties. Wij zijn benieuwd naar jou project!

Het proces van een Magento webshop laten maken

traject-magento-specialist-rosmalen

Om goed van start te gaan plannen we eerst een oriënterend gesprek in. Tijdens dit gesprek brengen we jouw globale wensen in kaart. We geven je advies en voorbeelden over hoe wij dit gaan aanpakken. Na dit gesprek brengen wij een gepaste aanbieding uit die we graag modeling verder toelichten wanneer er vragen zijn.

Wat maakt ons uniek

Ruim 15 jaar kennis en ervaring in de internet branche.

Altijd bereid mee te denken en te zoeken naar een goede oplossing.

Wij blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.

Altijd direct contact met een online specialist.

Offertes precies afgestemd op jouw wensen en ideeën.

Flexibel inzetbaar voor diverse online taken en toepassingen.

Expertises in een breed scala aan online programmeertalen en technieken.

Diepgaande kennis in open-source website en webshop platformen.

Wat zeggen klanten over ons

Mensen binnen SQUARE Concepts weten waar ze mee bezig zijn. Ze bezitten veel kennis van huidige technologie en denken graag mee met de klant. Hopelijk wordt de volgende samenwerking nog een groter succes!

Van Lent Systems logo

Frank

Marketing Manager

Van Lent Systems

SQUARE Concepts is een no-nonsens bedrijf. Vanaf de intake tot en met het live gaan kunnen we Tom en collega’s samenvatten in betrokken, flexibel en meedenkend. Het resultaat van onze nieuwe website mag er zijn!

Gerben

Algemeen Directeur

N&S Quality Services

Op zoek naar een Magento specialist nabij Rosmalen?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.

    Menu