Home » Cases » App » GND

GND

Hybride app voor het uitlezen van deuren

Deur prestaties

Deur prestaties inzichtelijk door het scannen van een QR-code

Direct contact met de doelgroep

Via push notificaties de doelgroep op de hoogte houden

Hybride app

Eén code-base voor een iOS app en een Android app

GND logo

GND is de overkoepelende organisatie van 11 toonaangevende Nederlandse houten deurenfabrikanten die een gegarandeerde kwaliteit bieden. GND biedt opdrachtgevers en afnemers al 35 jaar zekerheid.

App GND
app-laten-ontwikkelen-den-bosch

Case

In het verleden was het altijd lastig om de prestaties van een bepaalde binnen- of buitendeur te achterhalen. Dit moest op een andere manier opgelost gaan worden.

Elke nieuwe GND deur heeft voortaan aan de draaikant van de deur aan de binnenzijde een QR-code. Deze QR-code kan middels deze app worden gescand. Nadat de QR-code is gescand kan de gebruiker van de app direct zien wat de prestaties van de betreffende deur is.

Technologie

De app is hybride ontwikkeld en gemaakt met behulp van het Ionic Framework. Er worden native functionaliteiten gebruikt om QR-codes te kunnen scannen en de bijbehorende gegevens te tonen.

Verder is er ook de mogelijkheid om een contact formulier te versturen richting GND, indien iemand meer informatie zou willen ontvangen.

App GND Contactformulier
app-laten-maken

Resultaten

Voor een oude techniek van vroeger is er nu een gloednieuwe oplossing. Door middel van een QR-code kan iedereen de deurprestaties snel raadplegen. Hij is te vinden in de Play Store of App Store onder de naam GND Deur Scanner.

Uitgevoerd door

Tom van Leeuwen

CEO | Software Engineer

tom@squareconcepts.nl

Geïnteresseerd geraakt door deze case?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.