Home » Tribe CRM API-koppeling

Tribe CRM API-koppeling voor meer efficiëntie

Om je bedrijfsprocessen efficiënter en sneller te laten verlopen is het mogelijk om het krachtige Tribe CRM systeem te koppelen met interne of externe systemen middels een API-koppeling.

Zo is het mogelijk om gegevens van een externe bron automatisch het Tribe CRM pakket in te laten lopen. Maar dit kan ook andersom. Wanneer er gegevens beschikbaar komen in het Tribe CRM  kunnen deze worden doorgegeven naar een extern systeem.

Voorkom overname fouten

Real-time gegevens over en weer sturen

Uitgebreide mogelijkheden

Wanneer nodig op maat gemaakt

Waarom een API-koppeling handig is

In organisaties en bedrijven worden vaak verschillende systemen gebruikt voor verschillende processen. Denk hierbij aan productie processen, sales lead opvolgingen, webshop bestellingen, orders verzamelen, noem maar op.

Wanneer deze systemen niet met elkaar verbonden zijn moeten de gegevens vaak opnieuw ingevoerd en afgewerkt worden in ieder systeem. Dit is enorm foutgevoelig en inefficiënt.

De oplossing hiervoor is het koppelen van API’s die bij deze systemen aanwezig zijn. Zo kunnen er naadloos gegevens van het ene systeem in het andere lopen op precies het gewenste moment. Zonder tussenkomst van een medewerker en zonder kans op fouten!

ERP-koppeling

Tribe CRM API-koppeling mogelijkheden

Externe systemen aan het Tribe CRM koppelen heeft als enige beperking dat de externe systemen een API moeten hebben. Wanneer er een API beschikbaar is dan kunnen wij ze met elkaar koppelen.

De koppeling kan uit meerdere bedrijfsprocessen bestaan en kan op ieder gewenst moment worden uitgevoerd. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat, wanneer een lead gewonnen wordt in Tribe CRM, de gegevens van de lead in een extern systeem terecht komt om een bestelling af te handelen en dat op hetzelfde moment de lead in het administratie pakket wordt geplaatst.

Zo zijn er tal van mogelijkheden die geautomatiseerd kunnen worden. Zonder dat hier gebruikersfouten door kunnen ontstaan. In de afbeelding hebben we een aantal systemen en diensten weergegeven waar wij al ruime ervaring mee hebben.

Uitgebreide monitoring

Als deze gegevensoverdrachten automatisch verlopen is het natuurlijk wel noodzakelijk om goed geïnformeerd te worden over de status van de overdrachten.

In een eigen dashboard zijn alle verzoeken die worden uitgevoerd in te zien. Al dan niet met de daadwerkelijke gegevens. Dit kan naar wens worden afgestemd.

Onze aanpak

trajact-app-laten-maken

Om goed van start te gaan plannen we eerst een oriënterend gesprek in. Tijdens dit gesprek brengen we jouw globale wensen in kaart. We geven je advies en voorbeelden over hoe wij dit gaan aanpakken. Na dit gesprek brengen wij een gepaste aanbieding uit die we graag modeling verder toelichten wanneer er vragen zijn.

Wat maakt ons uniek

Ruim 15 jaar kennis en ervaring in de internet branche.

Altijd bereid mee te denken en te zoeken naar een goede oplossing.

Wij blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.

Altijd direct contact met een online specialist.

Offertes precies afgestemd op jouw wensen en ideeën.

Flexibel inzetbaar voor diverse online taken en toepassingen.

Expertises in een breed scala aan online programmeertalen en technieken.

Diepgaande kennis in open-source website en webshop platformen.

Wat zeggen klanten over ons

Voor ons bedrijf heeft SQUARE Concepts een website met webshop in 3 talen ontwikkeld. Voor de webshop hadden wij een aantal niet alledaagse wensen, en deze functie’s hebben zij in de webshop kunnen bouwen en het werkt perfect.

Mark

Eigenaar

DT-69

SQUARE Concepts levert uitstekend werk! Er werken vriendelijke medewerkers die je met alles kunnen helpen. Daarnaast zijn ze makkelijk benaderbaar, meedenkend en leveren snelle service.

Francy

Eigenaar

Vlees Kopen Online

Interesse in een Tribe CRM API-koppeling?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.

    Menu