Home » Expertises » Webdesign » Webapplicatie laten maken

Webapplicatie laten maken voor meer conversie

Wij maken webapplicaties met het oog op resultaat. Jouw onderneming meer online rendement bezorgen is ons ultieme doel. Met onze unieke data gedreven aanpak zorgen we voor een optimale klantreis die beter converteert.

Wij helpen je graag van start-to-finish met het bouwen van een webapplicatie die optimaal presteert. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is om goede resultaten te boeken. Samen met jou gaan we zorgen voor een klantbeleving die bezoekers omzet tot waardevolle leads of interacties.

Professioneel gebruiksvriendelijk design gericht op conversie

Mobile first en responsive ontworpen

Gebouwd met het oog op resultaat

Vertrouwen bij je doelgroep

Data gedreven

Bloed snel

Gebruiksvriendelijke beheeromgeving

webapplicatie-laten-maken

Professioneel design

Doeltreffend design waardoor je meer conversie behaald. Bovendien responsive en mobile-first ontworpen.

Zoekmachine vriendelijk

Je website wordt zoekmachine vriendelijk opgeleverd. Dit betekent dat je direct aan de slag kunt gaan met je online strategie.

Betrouwbaar

Je webapplicatie wordt data gedreven ontwikkeld. Beslissingen worden gemaakt aan de hand van conversie verhogende statistieken.

Wat is een webapplicatie?

Een webapplicatie is op het eerste gezicht een gewone website, met als uitzondering dat hij voor het grootste gedeelte bestaat uit user-generated inhoud. Dit houdt in dat gebruikers van de webapplicatie voor het grootste gedeelte de inhoud van de website bepalen.

webapplicatie-ontwikkelen

Voorbeelden van webapplicaties

Webapplicaties kunnen verschillende doeleinden hebben. Afhankelijk van jouw wensen en eisen realiseren wij deze helemaal naar wens. Enkele voorbeelden van webapplicaties zijn:

Marketplace

Verkopers platform

Vergelijk platform

Verhuur platform

Makelaars platform

Een goed presterende webapplicatie laten maken

Elke goed presterende webapplicatie heeft een dito strategie. Bij de start van een project wordt deze gezamenlijk bepaalt. Dit geeft duidelijkheid en houvast gedurende de looptijd van het project.

De strategie omvat onder andere het in kaart brengen van één of meerdere klantreizen. Je wilt natuurlijk dat je klant zonder horten of stoten zijn acties op de webapplicatie kan uitvoeren. De klant zelf is net zo belangrijk. Wat beweegt hem en waarom wil hij gebruik maken van de webapplicatie. Wanneer je hem voorziet in de juiste informatie zal hij eerder overgaan tot interactie met de webapplicatie.

Klantreis staat centraal

Juiste tone-of-voice

Resonerende service informatie

Ondersteunende informatieve content

website-laten-ontwikkelen

Wat kost een webapplicatie laten maken?

Een veelgestelde vraag die wij krijgen: hoe veel gaat een nieuwe webapplicatie kosten?

De kosten voor het ontwikkelen van een nieuwe webapplicatie verschillen per project. De kosten hangen af van de verschillende functionaliteiten die in de webapplicatie moeten worden uitgewerkt. Denk hierbij aan multi-language, verschillende lay-outs, koppelingen met andere software, uitgebreide zoekfilters etc.

Op basis van de bovenstaande factoren maken wij een kostenindicatie. Hiermee weet je direct welke investering nodig is voor jouw webapplicatie.

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of sparsessie.

website-laten-maken-den-bosch

Onze aanpak

trajact-webapplicatie-laten-maken

Om goed van start te gaan plannen we eerst een oriënterend gesprek in. Tijdens dit gesprek brengen we jouw globale wensen in kaart. We geven je advies en voorbeelden over hoe wij dit gaan aanpakken. Na dit gesprek brengen wij een gepaste aanbieding uit die we graag modeling verder toelichten wanneer er vragen zijn.

Wat maakt ons uniek

Ruim 15 jaar kennis en ervaring in de internet branche.

Altijd bereid mee te denken en te zoeken naar een goede oplossing.

Wij blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.

Altijd direct contact met een online specialist.

Offertes precies afgestemd op jouw wensen en ideeën.

Flexibel inzetbaar voor diverse online taken en toepassingen.

Expertises in een breed scala aan online programmeertalen en technieken.

Diepgaande kennis in open-source website en webshop platformen.

Wat zeggen klanten over ons

Luisteren goed en leven zich zeer goed in in de situatie. Denken mee, zijn pro actief en komen met oplossingen. Schakelen snel indien de situatie daar om vraagt. Juist als het vraagstuk complexer wordt is het een prima partij om mee te werken. Als Stichting werk je vaak met een strak budget, dit realiseren zij zich goed en gaan daar zeer goed mee om. Keep up the good work.

Alex

Nederlands Contactlens Congres

SQUARE Concepts is een no-nonsens bedrijf. Vanaf de intake tot en met het live gaan kunnen we Tom en collega’s samenvatten in betrokken, flexibel en meedenkend. Het resultaat van onze nieuwe website mag er zijn!

Gerben

Algemeen Directeur

N&S Quality Services

Interesse in een webapplicatie?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.

    Menu