Home » Expertises » Webdesign » Webapplicatie laten maken

Webapplicatie laten maken voor meer conversie

Wij maken webapplicaties met het oog op resultaat. Jouw onderneming meer online rendement bezorgen is ons ultieme doel. Met onze unieke data gedreven aanpak zorgen we voor een optimale klantreis die beter converteert.

Wij helpen je graag van start-to-finish met het bouwen van een webapplicatie die optimaal presteert. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is om goede resultaten te boeken. Samen met jou gaan we zorgen voor een klantbeleving die bezoekers omzet tot waardevolle leads of interacties.

Professioneel gebruiksvriendelijk design gericht op conversie

Mobile first en responsive ontworpen

Gebouwd met het oog op resultaat

Vertrouwen bij je doelgroep

Data gedreven

Bloed snel

Gebruiksvriendelijke beheeromgeving

webapplicatie-laten-maken

Professioneel design

Doeltreffend design waardoor je meer conversie behaald. Bovendien responsive en mobile-first ontworpen.

Zoekmachine vriendelijk

Je website wordt zoekmachine vriendelijk opgeleverd. Dit betekent dat je direct aan de slag kunt gaan met je online strategie.

Betrouwbaar

Je webapplicatie wordt data gedreven ontwikkeld. Beslissingen worden gemaakt aan de hand van conversie verhogende statistieken.

Wat is een webapplicatie?

Een webapplicatie is op het eerste gezicht een gewone website, met als uitzondering dat hij voor het grootste gedeelte bestaat uit user-generated inhoud. Dit houdt in dat gebruikers van de webapplicatie voor het grootste gedeelte de inhoud van de website bepalen.

webapplicatie-ontwikkelen

Voorbeelden van webapplicaties

Webapplicaties kunnen verschillende doeleinden hebben. Afhankelijk van jouw wensen en eisen realiseren wij deze helemaal naar wens. Enkele voorbeelden van webapplicaties zijn:

Marketplace

Verkopers platform

Vergelijk platform

Verhuur platform

Makelaars platform

Een goed presterende webapplicatie laten maken

Elke goed presterende webapplicatie heeft een dito strategie. Bij de start van een project wordt deze gezamenlijk bepaalt. Dit geeft duidelijkheid en houvast gedurende de looptijd van het project.

De strategie omvat onder andere het in kaart brengen van één of meerdere klantreizen. Je wilt natuurlijk dat je klant zonder horten of stoten zijn acties op de webapplicatie kan uitvoeren. De klant zelf is net zo belangrijk. Wat beweegt hem en waarom wil hij gebruik maken van de webapplicatie. Wanneer je hem voorziet in de juiste informatie zal hij eerder overgaan tot interactie met de webapplicatie.

Klantreis staat centraal

Juiste tone-of-voice

Resonerende service informatie

Ondersteunende informatieve content

website-laten-ontwikkelen

Wat kost een webapplicatie laten maken?

Een veelgestelde vraag die wij krijgen: hoe veel gaat een nieuwe webapplicatie kosten?

De kosten voor het ontwikkelen van een nieuwe webapplicatie verschillen per project. De kosten hangen af van de verschillende functionaliteiten die in de webapplicatie moeten worden uitgewerkt. Denk hierbij aan multi-language, verschillende lay-outs, koppelingen met andere software, uitgebreide zoekfilters etc.

Op basis van de bovenstaande factoren maken wij een kostenindicatie. Hiermee weet je direct welke investering nodig is voor jouw webapplicatie.

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of sparsessie.

website-laten-maken-den-bosch

Onze aanpak

trajact-webapplicatie-laten-maken

Om goed van start te gaan plannen we eerst een oriënterend gesprek in. Tijdens dit gesprek brengen we jouw globale wensen in kaart. We geven je advies en voorbeelden over hoe wij dit gaan aanpakken. Na dit gesprek brengen wij een gepaste aanbieding uit die we graag modeling verder toelichten wanneer er vragen zijn.

Het is enorm belangrijk om vanaf het begin een goede strategie te bepalen. We plannen een kick-off meeting in. Tijdens deze meeting brengen we je doelstellingen in kaart en stellen diverse customer journies op die we afstemmen met persona’s. Met deze strategie kun je verderop in het proces bepalen of je met de juiste dingen bezig bent en op de goede weg zit of eventueel moet bijsturen.

Wij werken altijd eerst een concept uit. Dit is een samenhang van schetsen die de werking van een product demonstreert. Zo kunnen er belangrijke besluiten in de werking van het product flexibel worden genomen. Dit maakt het bijsturen van structurele en functionele zaken eenvoudig.

Wanneer het concept staat gaan we aan de slag met de vormgeving van het product. Verschillende schermen die uitgewerkt zijn tijdens het concept worden grafisch vormgegeven. Middels een in-browser demonstratie kan de vormgeving worden ervaren als een werkend product. Hierdoor kunnen er nog functionele beslissingen worden gemaakt.

Nadat het functionele gedeelte gereed is kan er gestart worden met de ontwikkeling. Wij maken gebruik van ‘agile’ softwareontwikkeling en voeren dit ‘test driven’ uit. Dit betekent dat technische eisen in kaart worden gebracht en worden verwerkt in user-stories. Voor deze user-stories worden verschillende test-cases uitgewerkt om te gebruiken tijdens de ontwikkeling. In sprints van twee weken worden de user-stories ingepland. Vaak ontstaan er nieuwe ideeën door voortschrijdend inzicht tijdens de ontwikkeling. Deze kunnen eenvoudig worden meegenomen doordat we ze in een volgende sprint kunnen inplannen.

Zodra de ontwikkeling gereed is en de techniek staat, dan is het tijd om het product te gaan voorzien van content. Er wordt nagedacht over de structuur en deze kan direct worden toegepast. Pagina’s worden aangemaakt en voorzien van teksten en afbeeldingen.

Nadat het product helemaal is ingericht is hij gereed voor lancering. Het product wordt op een shared hosting omgeving of op een eigen VPS geplaatst. Zodra het product ‘live’ is, is het voor iedereen toegankelijk.

Het product staat live. Eindelijk. Maar nu begint het eigenlijk pas. Want het product moet gebruikt gaan worden. We gaan je op allerlei vlakken ondersteunen met online marketing. Op basis van een nulmeting, zoekwoordenonderzoek en/of een concurrentie-analyse wordt een online marketing strategie voor jouw product ontwikkeld.

Na de ‘go live’ nemen wij het product in onderhoud. Dit betekent dat wij technische updates uitvoeren wanneer dit nodig is. Ook voeren we onderhoud uit op de server waar het product op staat om zo optimaal te blijven presteren. Naast onderhoud bieden wij ook uitgebreide ondersteuning. Aanpassingen en vragen kunnen eenvoudig via ons ticket systeem of telefonische support bij ons worden achtergelaten.

Wat maakt ons uniek

Ruim 15 jaar kennis en ervaring in de internet branche.

Altijd bereid mee te denken en te zoeken naar een goede oplossing.

Wij blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.

Altijd direct contact met een online specialist.

Offertes precies afgestemd op jouw wensen en ideeën.

Flexibel inzetbaar voor diverse online taken en toepassingen.

Expertises in een breed scala aan online programmeertalen en technieken.

Diepgaande kennis in open-source website en webshop platformen.

Wat zeggen klanten over ons

SQUARE Concepts is een no-nonsens bedrijf. Vanaf de intake tot en met het live gaan kunnen we Tom en collega’s samenvatten in betrokken, flexibel en meedenkend. Het resultaat van onze nieuwe website mag er zijn!

Gerben
Algemeen Directeur
N&S Quality Services

Mensen binnen SQUARE Concepts weten waar ze mee bezig zijn. Ze bezitten veel kennis van huidige technologie en denken graag mee met de klant. Hopelijk wordt de volgende samenwerking nog een groter succes!

Van Lent Systems logo
Frank
Marketing Manager
Van Lent Systems

Interesse in een webapplicatie?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.