Home » Over ons

Over ons

SQUARE Concepts is dé pionier op het gebied van webdevelopment. Datagedreven, no-nonsense, onafhankelijk, transparant en met pure passie voor online ontwikkeling. Altijd met het oog op meetbaar resultaat. Van strategie tot creatie, van concept tot realisatie.

We bouwen websites, webshops, webapplicaties, apps en SaaS oplossingen die jouw bedrijf online voorsprong opleveren. We helpen graag met het gehele traject en ondersteunen waar nodig.

Ook kunnen wij online marketing activiteiten uitvoeren zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekwoorden analyses, linkbuilding en conversie optimalisatie (CRO).

In 2019  zijn we ons huidige kantoor ingetrokken. De ruimte is in zijn geheel verbouwd tot één grote kantoortuin met meer dan voldoende ruimte en licht, een directiekamer en een meetingroom. Ook is de pantry vernieuwd naar nieuwe standaarden.

Ons team

Tom van Leeuwen

Tom van Leeuwen

CEO
Olrik Nijmeijer

Olrik Nijmeijer

Software Engineer
Arthur Doorgeest

Arthur Doorgeest

Software Engineer
Jordi Benckhuijsen

Jordi Benckhuysen

Software Engineer
Tom Peters

Tom Peters

Online Marketeer

Wat zeggen klanten over ons

SQUARE Concepts is een no-nonsens bedrijf. Vanaf de intake tot en met het live gaan kunnen we Tom en collega’s samenvatten in betrokken, flexibel en meedenkend. Het resultaat van onze nieuwe website mag er zijn!

Gerben

Algemeen Directeur

N&S Quality Services

SQUARE Concepts gaat zeer dienstverlenend te werk. Zij hebben aan een half woord genoeg, denken graag met je mee en reageren snel.

Pauline

WEA Rivierenland

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.

Menu