Home » Over ons

Over ons

SQUARE Concepts is dé pionier op het gebied van webdevelopment. Datagedreven, no-nonsense, onafhankelijk, transparant en met pure passie voor online ontwikkeling. Altijd met het oog op meetbaar resultaat. Van strategie tot creatie, van concept tot realisatie.

We bouwen websites, webshops, webapplicaties, apps en SaaS oplossingen die jouw bedrijf online voorsprong opleveren. We helpen graag met het gehele traject en ondersteunen waar nodig.

Ook kunnen wij online marketing activiteiten uitvoeren zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekwoorden analyses, linkbuilding en conversie optimalisatie (CRO).

In 2019  zijn we ons huidige kantoor ingetrokken. De ruimte is in zijn geheel verbouwd tot één grote kantoortuin met meer dan voldoende ruimte en licht, een directiekamer en een meetingroom. Ook is de pantry vernieuwd naar nieuwe standaarden.

Ons team

Tom van Leeuwen

Tom van Leeuwen

CEO
Olrik Nijmeijer

Olrik Nijmeijer

Software Engineer
Arthur Doorgeest

Arthur Doorgeest

Software Engineer
Jordi Benckhuijsen

Jordi Benckhuysen

Software Engineer

Wat zeggen klanten over ons

We waren op zoek naar een webshop bouwer, we kwamen terecht bij SQUARE Concepts. Zij weten de mogelijkheden op een enthousiaste en vakkundige manier te brengen.

Sandy

Art Director

DailyBrand

SQUARE Concepts levert uitstekend werk! Er werken vriendelijke medewerkers die je met alles kunnen helpen. Daarnaast zijn ze makkelijk benaderbaar, meedenkend en leveren snelle service.

Francy

Eigenaar

Vlees Kopen Online

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.

    Menu