Home » Over ons

Over ons

SQUARE Concepts is dé pionier op het gebied van webdevelopment. Datagedreven, no-nonsense, onafhankelijk, transparant en met pure passie voor online ontwikkeling. Altijd met het oog op meetbaar resultaat. Van strategie tot creatie, van concept tot realisatie.

We bouwen websites, webshops, webapplicaties, apps en SaaS oplossingen die jouw bedrijf online voorsprong opleveren. We helpen graag met het gehele traject en ondersteunen waar nodig.

Ook kunnen wij online marketing activiteiten uitvoeren zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekwoorden analyses, linkbuilding en conversie optimalisatie (CRO).

In 2004 is SQUARE Concepts opgericht door Tom van Leeuwen. SQUARE Concepts bouwde websites voor bedrijven uit de omgeving en hielp ze waar nodig met alle randzaken die daarbij hoorde. Ook verleende SQUARE Concepts service aan computers en stelde computers samen voor deze klanten.

SQUARE Concepts groeide uit zijn jasje en de studentenkamer in Eindhoven werd verwisseld door een kantoor in Den Bosch aan de Sint Teunislaan vlakbij het winkelcentrum “De Rompert”.

In 2011 is SQUARE Concepts verhuist naar Zaltbommel. Op een bovenverdieping werd er een kantoor betreden met meer ambiance en ruimte.

In 2015 verhuisde SQUARE Concepts een kantoorpand verder op hetzelfde industrieterrein. Met een grote kantoortuin en meeting room werd de onderverdieping gedeeld met een eigen webshop start-up.

In 2018 verhuisde SQUARE Concepts in hetzelfde kantoorpand naar een verdieping hoger. Dit om de eigen webshop start-up volledig op de onderverdieping te laten opereren.

Na overname van de webshop start-up zijn we ons huidige kantoor ingetrokken. De ruimte is in zijn geheel verbouwd tot één grote kantoortuin met een aparte directiekamer en een prachtige meetingroom. Ook is de pantry vernieuwd naar nieuwe standaarden.

Nu dat iedereen na corona weer terug is op zijn vertrouwde plek is er verder geïnvesteerd in het kantoor. Er zijn betere ergonomische werkplekken gecreëerd waardoor er gezonder op kantoor gewerkt kan worden. Daarnaast is er een pensioen regeling voor iedereen dit jaar van kracht gegaan.

Ons team

Tom van Leeuwen

CEO

Olrik Nijmeijer

Software Engineer

Arthur Doorgeest

Software Engineer

Jordi Benckhuysen

Software Engineer

Anne Sophie

Sales & Marketing

Wat zeggen klanten over ons

SQUARE Concepts levert uitstekend werk! Er werken vriendelijke medewerkers die je met alles kunnen helpen. Daarnaast zijn ze makkelijk benaderbaar, meedenkend en leveren snelle service.

Francy
Eigenaar
Vlees Kopen Online

SQUARE Concepts gaat zeer dienstverlenend te werk. Zij hebben aan een half woord genoeg, denken graag met je mee en reageren snel.

Pauline
WEA Rivierenland

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.