Home » Expertises » Webdesign » Webshop laten maken

Webshop laten maken voor meer resultaat

Wij maken webshops met het oog op resultaat. Jouw onderneming meer online rendement bezorgen is ons ultieme doel. Met onze unieke data gedreven aanpak zorgen we voor een optimale klantreis die beter converteert.

Wij helpen je graag van start-to-finish met het bouwen van een webshop die optimaal presteert. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is om goede resultaten te boeken. Samen met jou gaan we zorgen voor een klantbeleving die bezoekers omzet tot kopers.

Professioneel gebruiksvriendelijk design gericht op conversie

Mobile first en responsive ontworpen

Gebouwd met oog op resultaat

Vertrouwen bij je doelgroep

Geoptimaliseerd voor alle zoekmachines

Data gedreven

Bloed snel

Gebruiksvriendelijke beheeromgeving

webshop-laten-maken

Professioneel design

Doeltreffend design waardoor je meer omzet genereert. Altijd responsive en mobile-first ontworpen.

Zoekmachine vriendelijk

Je webshop wordt zoekmachine vriendelijk opgeleverd. Dit betekent dat je direct aan de slag kunt gaan met je online strategie.

Data gedreven

Je webshop wordt data gedreven ontwikkeld. Beslissingen worden gemaakt aan de hand van conversie verhogende statistieken.

Een succesvolle webshop laten maken

Elke goed presterende webshop heeft een dito strategie. Bij de start van een project wordt deze gezamenlijk bepaalt. Dit geeft duidelijkheid en houvast gedurende de looptijd van het project.

De strategie omvat onder andere het in kaart brengen van één of meerdere klantreizen. Je wilt natuurlijk dat je klant zonder horten of stoten zijn gewilde product eenvoudig vindt en bestelt. De klant zelf is net zo belangrijk. Wat beweegt hem en waarom heeft hij het product nodig. Wanneer je hem voorziet in de juiste informatie zal hij eerder overgaan tot het maken van een bestelling.

Klantreis staat centraal

Juiste tone-of-voice

Resonerende product informatie

Ondersteunende informatieve content

webshop-laten-maken-functionaliteiten

Webshop functionaliteiten

Standaard rusten wij onze webshops uit met de volgende functionaliteiten:

Professioneel gebruiksvriendelijk design gericht op conversie

Mobiel first ontwikkeld

Responsive (pagina’s worden optimaal weergegeven op elk device)

Gebruiksvriendelijk CMS middels WordPress, Magento of eventueel maatwerk

Veilig met een SSL certificaat

AVG-proof

Zoekmachine vriendelijk

Teksten, foto’s en layout zijn zelf eenvoudig aan te passen

Zelf formulieren kunnen beheren en plaatsen op pagina’s

Koppeling met Google Analytics, Google Search Console, Google Tag Manager, Hotjar en Facebook Pixel

Koppelingen met diverse Social Media platformen

Welke platformen gebruiken wij?

WooCommerce

WooCommerce is webshop software dat draait op WordPress. Vind jij flexibiliteit belangrijker dan robuustheid. Dan kan WooCommerce een goede oplossing zijn!

Magento

Magento 2 is een grote speler in de e-commerce markt. Heb je een groot assortiment en gebruik je achterliggende systemen, dan is dit een goede oplossing!

Maatwerk

Heb je hele specifieke wensen die niet met Magento of WooCommerce mogelijk zijn, dan kunnen wij volledig maatwerk aanbieden.

Wat kost een webshop laten maken

Een veelgestelde vraag die wij krijgen: hoe veel gaat een nieuwe webshop kosten?

De kosten voor het ontwikkelen van een nieuwe webshop verschillen per project. De kosten hangen af van de verschillende functionaliteiten die in de webshop moeten worden uitgewerkt. Denk hierbij aan multi-language, verschillende lay-outs, koppelingen met andere software, uitgebreide zoekfilters etc.

Op basis van onder andere de bovengenoemde factoren maken wij een kostenindicatie. Hiermee weet je direct welke investering nodig is voor jouw nieuwe webshop.

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of sparsessie.

tone-of-voice-webshop-laten-maken
webapplicatie-laten-maken

E-commerce doeltreffend inzetten

E-commerce is in de laatste jaren erg populair geworden. Voorheen was het een extra verkoopkanaal. Tegenwoordig evenaren of overtreffen ze zelfs de fysieke winkel verkoop. Wij streven naar een webshop die naadloos aansluit op de bestaande bedrijfsvoering en zorgt voor optimale conversie.

Zo bouwen wij webshops waarbij de webshop zelf de core-business is of webshops die aangesloten zijn op een bestaand kassasysteem van in één of meerdere fysieke winkels. Dit doen wij voor zowel B2B als B2C. Denk hierbij aan uiteenlopende branches zoals mode, interieur, electronica, beauty, home-and-living enzovoorts.

Wij maken een webshop die aan al jouw wensen voldoet. Je krijgt een professionele webshop op maat gemaakt. Neem vrijblijvend contact op om eens over jouw ideeën te sparren!

Onze aanpak

Om goed van start te gaan plannen we eerst een oriënterend gesprek in. Tijdens dit gesprek brengen we jouw globale wensen in kaart. We geven je advies en voorbeelden over hoe wij dit gaan aanpakken. Na dit gesprek brengen wij een gepaste aanbieding uit die we graag modeling verder toelichten wanneer er vragen zijn.

trajact-webshop-laten-maken

Wat maakt ons uniek

Ruim 15 jaar kennis en ervaring in de internet branche.

Altijd bereid mee te denken en te zoeken naar een goede oplossing.

Wij blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.

Altijd direct contact met een online specialist.

Offertes precies afgestemd op jouw wensen en ideeën.

Flexibel inzetbaar voor diverse online taken en toepassingen.

Expertises in een breed scala aan online programmeertalen en technieken.

Diepgaande kennis in open-source website en webshop platformen.

Wat zeggen klanten over ons

Luisteren goed en leven zich zeer goed in in de situatie. Denken mee, zijn pro actief en komen met oplossingen. Schakelen snel indien de situatie daar om vraagt. Juist als het vraagstuk complexer wordt is het een prima partij om mee te werken. Als Stichting werk je vaak met een strak budget, dit realiseren zij zich goed en gaan daar zeer goed mee om. Keep up the good work.

Alex

Nederlands Contactlens Congres

Voor ons bedrijf heeft SQUARE Concepts een website met webshop in 3 talen ontwikkeld. Voor de webshop hadden wij een aantal niet alledaagse wensen, en deze functie’s hebben zij in de webshop kunnen bouwen en het werkt perfect.

Mark

Eigenaar

DT-69

Interesse in een webshop laten maken?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.

    Menu