Home » Website laten maken Den Bosch

Website laten maken Den Bosch

Wij maken websites met het oog op resultaat nabij Den Bosch. Ondernemingen meer online rendement bezorgen in en rondom Den Bosch met websites die door ons zijn laten maken is het ultieme doel. Met onze unieke data gedreven aanpak zorgen we voor een optimale klantreis die beter converteert.

Wij helpen je graag van start-to-finish met het bouwen van een website die optimaal presteert. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is om goede resultaten te boeken. Samen met jou gaan we zorgen voor een klantbeleving die bezoekers omzet tot waardevolle leads.

Professioneel gebruiksvriendelijk design gericht op conversie

Mobile first en responsive ontworpen

Gebouwd met het oog op resultaat

Vertrouwen bij je doelgroep

Geoptimaliseerd voor alle zoekmachines

Data gedreven

Bloedsnel

Gebruiksvriendelijke beheeromgeving

Bel mij terug

  website-laten-ontwikkelen-den-bosch

  Professioneel design

  Doeltreffend design waardoor je meer conversie behaald. Bovendien responsive en mobile-first ontworpen.

  Zoekmachine vriendelijk

  Je website wordt zoekmachine vriendelijk opgeleverd. Dit betekent dat je direct aan de slag kunt gaan met je online strategie.

  Data gedreven

  Je website wordt data gedreven ontwikkeld. Beslissingen worden gemaakt aan de hand van conversie verhogende statistieken.

  Een goed presterende website laten maken nabij Den Bosch

  Elke goed presterende website heeft een dito strategie, ook in de regio Den Bosch. Bij de start van een project wordt deze gezamenlijk bepaalt. Dit geeft duidelijkheid en houvast gedurende de looptijd van het project.

  De strategie omvat onder andere het in kaart brengen van één of meerdere klantreizen. Je wilt natuurlijk dat je klant zonder horten of stoten de service of oplossing vindt waar hij naar op zoek is. De klant zelf is net zo belangrijk. Wat beweegt hem en waarom heeft hij de service of oplossing nodig. Wanneer je hem voorziet in de juiste informatie zal hij eerder overgaan tot het invullen van een formulier of het aanvragen van een brochure.

  Klantreis staat centraal

  Juiste tone-of-voice

  Resonerende service informatie

  Ondersteunende informatieve content

  website-laten-ontwikkelen
  website-laten-ontwikkelen-den-bosch

  Altijd een responsive website

  Alle websites die wij maken zijn uitgerust met de nieuwste technieken. Daarom worden al onze websites standaard responsive opgeleverd. Dit houdt in dat de website zich automatisch zal aanpassen aan het formaat van een mobiel, tablet of desktop.

  De website is na oplevering eenvoudig zelf aan te passen doormiddel van een Content Management Systeem (CMS). Hiermee kun je in een beheer omgeving pagina’s aanpassen. Binnen een handomdraai kun je een afbeelding veranderen, tekst aanpassen of de indeling op een andere manier rangschikken.

  Ook hebben we een support team voor je klaarzitten die je kan helpen wanneer je er zelf niet uitkomt of als er onverhoopt problemen zijn.

  We bouwen voornamelijk websites met WordPress. Maar we laten onszelf hier niet door beperken. We hebben diepgaande kennis om eventueel zelf plugins te maken. Ook kunnen we zonder WordPress websites maken, dit zijn vaak maatwerk webapplicaties. Wij zijn benieuwd naar jou project!

  Wat kost een website laten maken

  Een veelgestelde vraag die wij krijgen: hoeveel gaat een nieuwe website kosten?

  De kosten voor het ontwikkelen van een nieuwe website verschillen per project. De kosten hangen af van de verschillende functionaliteiten die in de website moeten worden uitgewerkt. Denk hierbij aan multi-language, verschillende lay-outs, koppelingen met andere software, uitgebreide zoekfilters etc.

  Op basis van onder andere de bovengenoemde factoren maken wij een kostenindicatie. Hiermee weet je direct welke investering nodig is voor jouw nieuwe website.

  Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of sparsessie.

  website-laten-maken
  website-laten-maken-functionaliteiten

  Website functionaliteiten

  Standaard rusten wij onze websites uit met de volgende functionaliteiten:

  Professioneel gebruiksvriendelijk design gericht op conversie

  Mobiel first ontwikkeld

  Responsive (pagina’s worden optimaal weergegeven op elk device)

  Gebruiksvriendelijk CMS middels WordPress of eventueel maatwerk

  Veilig met een SSL certificaat

  AVG-proof

  Zoekmachine vriendelijk

  Teksten, foto’s en layout zelf eenvoudig aan te passen

  Zelf formulieren kunnen beheren en plaatsen op pagina’s

  Koppeling met Google Analytics, Google Search Console, Google Tag Manager, Hotjar en Facebook Pixel

  Koppelingen met diverse Social Media platformen

  Onze aanpak voor een website laten maken

  traject-website-laten-maken-den-bosch

  Om goed van start te gaan plannen we eerst een oriënterend gesprek in. Tijdens dit gesprek brengen we jouw globale wensen in kaart. We geven je advies en voorbeelden over hoe wij dit gaan aanpakken. Na dit gesprek brengen wij een gepaste aanbieding uit die we graag modeling verder toelichten wanneer er vragen zijn.

  Het is enorm belangrijk om vanaf het begin een goede strategie te bepalen. We plannen een kick-off meeting in. Tijdens deze meeting brengen we je doelstellingen in kaart en stellen diverse customer journies op die we afstemmen met persona’s. Met deze strategie kun je verderop in het proces bepalen of je met de juiste dingen bezig bent en op de goede weg zit of eventueel moet bijsturen.

  Wij werken altijd eerst een concept uit. Dit is een samenhang van schetsen die de werking van een product demonstreert. Zo kunnen er belangrijke besluiten in de werking van het product flexibel worden genomen. Dit maakt het bijsturen van structurele en functionele zaken eenvoudig.

  Wanneer het concept staat gaan we aan de slag met de vormgeving van het product. Verschillende schermen die uitgewerkt zijn tijdens het concept worden grafisch vormgegeven. Middels een in-browser demonstratie kan de vormgeving worden ervaren als een werkend product. Hierdoor kunnen er nog functionele beslissingen worden gemaakt.

  Nadat het functionele gedeelte gereed is kan er gestart worden met de ontwikkeling. Wij maken gebruik van ‘agile’ softwareontwikkeling en voeren dit ‘test driven’ uit. Dit betekent dat technische eisen in kaart worden gebracht en worden verwerkt in user-stories. Voor deze user-stories worden verschillende test-cases uitgewerkt om te gebruiken tijdens de ontwikkeling. In sprints van twee weken worden de user-stories ingepland. Vaak ontstaan er nieuwe ideeën door voortschrijdend inzicht tijdens de ontwikkeling. Deze kunnen eenvoudig worden meegenomen doordat we ze in een volgende sprint kunnen inplannen.

  Zodra de ontwikkeling gereed is en de techniek staat, dan is het tijd om het product te gaan voorzien van content. Er wordt nagedacht over de structuur en deze kan direct worden toegepast. Pagina’s worden aangemaakt en voorzien van teksten en afbeeldingen.

  Nadat het product helemaal is ingericht is hij gereed voor lancering. Het product wordt op een shared hosting omgeving of op een eigen VPS geplaatst. Zodra het product ‘live’ is, is het voor iedereen toegankelijk.

  Het product staat live. Eindelijk. Maar nu begint het eigenlijk pas. Want het product moet gebruikt gaan worden. We gaan je op allerlei vlakken ondersteunen met online marketing. Op basis van een nulmeting, zoekwoordenonderzoek en/of een concurrentie-analyse wordt een online marketing strategie voor jouw product ontwikkeld.

  Na de ‘go live’ nemen wij het product in onderhoud. Dit betekent dat wij technische updates uitvoeren wanneer dit nodig is. Ook voeren we onderhoud uit op de server waar het product op staat om zo optimaal te blijven presteren. Naast onderhoud bieden wij ook uitgebreide ondersteuning. Aanpassingen en vragen kunnen eenvoudig via ons ticket systeem of telefonische support bij ons worden achtergelaten.

  Wat maakt ons uniek

  Ruim 15 jaar kennis en ervaring in de internet branche.

  Altijd bereid mee te denken en te zoeken naar een goede oplossing.

  Wij blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.

  Altijd direct contact met een online specialist.

  Offertes precies afgestemd op jouw wensen en ideeën.

  Flexibel inzetbaar voor diverse online taken en toepassingen.

  Expertises in een breed scala aan online programmeertalen en technieken.

  Diepgaande kennis in open-source website en webshop platformen.

  Wat zeggen klanten over ons

  We waren op zoek naar een webshop bouwer, we kwamen terecht bij SQUARE Concepts. Zij weten de mogelijkheden op een enthousiaste en vakkundige manier te brengen.

  Sandy
  Art Director
  DailyBrand

  Mensen binnen SQUARE Concepts weten waar ze mee bezig zijn. Ze bezitten veel kennis van huidige technologie en denken graag mee met de klant. Hopelijk wordt de volgende samenwerking nog een groter succes!

  Van Lent Systems logo
  Frank
  Marketing Manager
  Van Lent Systems

  Wil je een website laten maken?

  Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.