Home » Webdesign Tiel

Webdesign Tiel

Zoek jij een webdesigner in de buurt van Tiel? SQUARE Concepts is een full service internetbureau gevestigd in Zaltbommel, nabij Tiel. We hebben voor diverse bedrijven in Tiel webdesign toegepast voor het bouwen van websites en webshops. Ook voor bedrijven uit andere regio’s hebben wij websites gerealiseerd en bieden wij dezelfde webdesign services aan.

Één webdesign kun je op allerlei manieren toepassen. Dus het kan met een bestaande WordPress website. Maar ook bij een Magento webshop. Daarnaast kunnen we webdesign leveren met een maatwerk CMS. Elke uitdaging kunnen wij aan! Bovendien zal ons webdesign perfect aansluiten op het doel wat je voor ogen hebt, zonder dat de techniek hierbij achter blijft. Wij helpen je graag

Wil jij graag webdesign laten uitvoeren nabij Tiel voor jouw bedrijf? Daarmee kunnen wij je helpen met alles wat hierbij komt kijken.

Professioneel design gericht op conversie

Gebruiksvriendelijk

Vertrouwen bij je doelgroep

Gebouwd met het oog op resultaat

Data gedreven

webdesign

Professioneel design

Doeltreffend design waardoor je meer conversie behaald. Bovendien responsive en mobile-first ontworpen.

Betrouwbaar

Onze websites worden uitgerust met veiligheidsvoorzieningen. Hierdoor is je website veilig, betrouwbaar en AVG-proof.

Data gedreven

Door onze praktijk ervaring weten we wat wel en niet werkt. Dit passen we toe in al onze webdesigns.

Mogelijkheden met Webdesign in Tiel

Als we het woord ‘webdesign’ letterlijk nemen is het een grafisch ontwerp van een website, app, webshop of webapplicatie. Daardoor heeft een webdesign dezelfde stijl als jouw huisstijl en andere soorten media. Het design wordt getoetst op gebruikersvriendelijkheid, gebruikerservaring en wordt onze ervaring met conversie optimalisatie toegepast.

De uiteindelijke website wordt voorzien van de nieuwste technieken. Ook zal de gehele website responsive werken waardoor de site zichzelf aanpast naar het formaat waarop hij wordt weergegeven. Waardoor iedere bezoeker van de website een optimale gebruikerservaring heeft.

Elke website waarop wij webdesign toepassen is voorzien van een CMS. Vaak zal dit WordPress zijn maar dit kan verschillen wanneer er specifieke wensen zijn waaraan de website zich moet voldoen.

webdesign

Onze webdesign aanpak

traject-webdesign-tiel

Om goed van start te gaan plannen we eerst een oriënterend gesprek in. Tijdens dit gesprek brengen we jouw globale wensen in kaart. We geven je advies en voorbeelden over hoe wij dit gaan aanpakken. Na dit gesprek brengen wij een gepaste aanbieding uit die we graag modeling verder toelichten wanneer er vragen zijn.

Wat maakt ons uniek

Ruim 15 jaar kennis en ervaring in de internet branche.

Altijd bereid mee te denken en te zoeken naar een goede oplossing.

Wij blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.

Altijd direct contact met een online specialist.

Offertes precies afgestemd op jouw wensen en ideeën.

Flexibel inzetbaar voor diverse online taken en toepassingen.

Expertises in een breed scala aan online programmeertalen en technieken.

Diepgaande kennis in open-source website en webshop platformen.

Wat zeggen klanten over ons

SQUARE Concepts is een no-nonsens bedrijf. Vanaf de intake tot en met het live gaan kunnen we Tom en collega’s samenvatten in betrokken, flexibel en meedenkend. Het resultaat van onze nieuwe website mag er zijn!

Gerben

Algemeen Directeur

N&S Quality Services

We waren op zoek naar een SaaS oplossing en het voelde goed om deze te laten realiseren bij SQUARE Concepts. We hebben nog steeds goed contact met hun en ze voldoen aan al onze verwachtingen.

Emkes Lease Logo

Kevin

Eigenaar

Emkes Lease

Wil je webdesign laten uitvoeren nabij Tiel?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.

    Menu