Home » App laten maken Den Bosch

App laten maken Den Bosch

Wil je een app laten maken in of nabij Den Bosch? SQUARE Concepts is een full service internetbureau nabij Den Bosch en maakt apps met onbeperkte mogelijkheden aan de hand van jouw wensen en eisen. Zo is het mogelijk om een app te ontwikkelen waar werknemers kunnen rapporteren wat ze hebben uitgevoerd. Ook kun je middels een app klanten actief informeren over zaken die voor hen van toepassing zijn.

Altijd een eerlijk advies over je wensen en ideeën

Professioneel design gericht op gebruiksvriendelijkheid

Uitgebreide mogelijkheden

Speciaal op maat gemaakt

app-laten-maken-den-bosch

Professioneel design

Doeltreffend design met het oog op gebruiksvriendelijkheid.

Betrouwbaar

Onze apps worden uitgerust met veiligheidsvoorzieningen. Hierdoor is je app veilig, betrouwbaar en AVG-proof.

Ondersteunend

Ondersteunend aan bepaalde bedrijfsprocessen. Een app kan voor vele doeleinde gebruikt worden.

App laten maken: Native of Hybride?

SQUARE Concepts maakt zowel native als hybride apps. Een native app is gemaakt voor één platform. Je kan hierbij denken aan een platform zoals iOS, Android of Windows. Bij het maken van een native app, wordt deze ontwikkelt in de taal van het platform. Hierdoor is de app efficiënter en sneller zijn ten opzichte van een hybride app.

Een hybride app betekent dat de applicatie gemaakt wordt in één algemene programmeertaal en dat deze zowel op iOS als op Android uitgerold kan worden. Dit heeft een aantal consequenties die we vooraf kunnen doornemen om zo te kunnen afwegen of dit wenselijk is.

app-laten-ontwikkelen-den-bosch

Wat is er zoals mogelijk?

Wij bouwen apps die de meest uiteenlopende functionaliteiten bevatten. Er zijn talloze functies die mogelijk zijn met een app die ook weer met elkaar gecombineerd kunnen worden, waaronder:

Gebruikers die een app geïnstalleerd hebben kunnen berichten ontvangen met een push notificatie.

Locatiebepaling en navigatie. Met behulp van GPS zijn er allerlei locatie gerelateerde handelingen mogelijk.

API koppelingen. Met een API koppeling kan er gecommuniceerd worden met verschillende ERP systemen.

Via een app kan de camera geactiveerd worden. Zo kunnen er foto’s en video’s bij een rapportage worden geplaatst.

Tijdens een kennismakingsgesprek of contactmoment kunnen wij je hier veel meer over vertellen.

Onze aanpak voor een app laten maken

traject-app-laten-maken-den-bosch

Om goed van start te gaan plannen we eerst een oriënterend gesprek in. Tijdens dit gesprek brengen we jouw globale wensen in kaart. We geven je advies en voorbeelden over hoe wij dit gaan aanpakken. Na dit gesprek brengen wij een gepaste aanbieding uit die we graag modeling verder toelichten wanneer er vragen zijn.

Het is enorm belangrijk om vanaf het begin een goede strategie te bepalen. We plannen een kick-off meeting in. Tijdens deze meeting brengen we je doelstellingen in kaart en stellen diverse customer journies op die we afstemmen met persona’s. Met deze strategie kun je verderop in het proces bepalen of je met de juiste dingen bezig bent en op de goede weg zit of eventueel moet bijsturen.

Wij werken altijd eerst een concept uit. Dit is een samenhang van schetsen die de werking van een product demonstreert. Zo kunnen er belangrijke besluiten in de werking van het product flexibel worden genomen. Dit maakt het bijsturen van structurele en functionele zaken eenvoudig.

Wanneer het concept staat gaan we aan de slag met de vormgeving van het product. Verschillende schermen die uitgewerkt zijn tijdens het concept worden grafisch vormgegeven. Middels een in-browser demonstratie kan de vormgeving worden ervaren als een werkend product. Hierdoor kunnen er nog functionele beslissingen worden gemaakt.

Nadat het functionele gedeelte gereed is kan er gestart worden met de ontwikkeling. Wij maken gebruik van ‘agile’ softwareontwikkeling en voeren dit ‘test driven’ uit. Dit betekent dat technische eisen in kaart worden gebracht en worden verwerkt in user-stories. Voor deze user-stories worden verschillende test-cases uitgewerkt om te gebruiken tijdens de ontwikkeling. In sprints van twee weken worden de user-stories ingepland. Vaak ontstaan er nieuwe ideeën door voortschrijdend inzicht tijdens de ontwikkeling. Deze kunnen eenvoudig worden meegenomen doordat we ze in een volgende sprint kunnen inplannen.

Zodra de ontwikkeling gereed is en de techniek staat, dan is het tijd om het product te gaan voorzien van content. Er wordt nagedacht over de structuur en deze kan direct worden toegepast. Pagina’s worden aangemaakt en voorzien van teksten en afbeeldingen.

Nadat het product helemaal is ingericht is hij gereed voor lancering. Het product wordt op een shared hosting omgeving of op een eigen VPS geplaatst. Zodra het product ‘live’ is, is het voor iedereen toegankelijk.

Het product staat live. Eindelijk. Maar nu begint het eigenlijk pas. Want het product moet gebruikt gaan worden. We gaan je op allerlei vlakken ondersteunen met online marketing. Op basis van een nulmeting, zoekwoordenonderzoek en/of een concurrentie-analyse wordt een online marketing strategie voor jouw product ontwikkeld.

Na de ‘go live’ nemen wij het product in onderhoud. Dit betekent dat wij technische updates uitvoeren wanneer dit nodig is. Ook voeren we onderhoud uit op de server waar het product op staat om zo optimaal te blijven presteren. Naast onderhoud bieden wij ook uitgebreide ondersteuning. Aanpassingen en vragen kunnen eenvoudig via ons ticket systeem of telefonische support bij ons worden achtergelaten.

Wat maakt ons uniek

Ruim 15 jaar kennis en ervaring in de internet branche.

Altijd bereid mee te denken en te zoeken naar een goede oplossing.

Wij blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.

Altijd direct contact met een online specialist.

Offertes precies afgestemd op jouw wensen en ideeën.

Flexibel inzetbaar voor diverse online taken en toepassingen.

Expertises in een breed scala aan online programmeertalen en technieken.

Diepgaande kennis in open-source website en webshop platformen.

Wat zeggen klanten over ons

Voor ons bedrijf heeft SQUARE Concepts een website met webshop in 3 talen ontwikkeld. Voor de webshop hadden wij een aantal niet alledaagse wensen, en deze functie’s hebben zij in de webshop kunnen bouwen en het werkt perfect.

Mark
Eigenaar
DT-69

SQUARE Concepts levert uitstekend werk! Er werken vriendelijke medewerkers die je met alles kunnen helpen. Daarnaast zijn ze makkelijk benaderbaar, meedenkend en leveren snelle service.

Francy
Eigenaar
Vlees Kopen Online

Wil je app laten maken nabij Den Bosch?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.