Home » ERP koppeling

ERP koppeling voor een webshop, website, app of webapplicatie?

ERP

Met een ERP koppeling optimaliseer je het proces op het gebied van e-commerce. Bestellingen op jouw website, webshop, app of webapplicatie kan dan synchroon lopen met een ERP software pakket.

Een ERP systeem is een administratie tool die voor jouw alle bestellingen, verzendingen, voorraadbeheer en en andere zaken op één locatie regelt. Uiteindelijk kan je met een ERP software pakket je boekhouding van alle verkopen automatisch bijhouden.

ERP koppeling met een fysieke winkel en webshop

Een fysieke winkel heeft vaak een kassa systeem. Dit kassasysteem kan dan ook weer gekoppeld staaan met een ERP systeem. Dit hoeft overigens niet altijd het geval te zijn. In beide gevallen is het wel mogelijk om een webshop te koppelen met deze systemen. Het voordeel hiervan is dat voorraad, prijzen, bestellingen en eventuele andere gegevens met elkaar verbonden staan. Zodra er iets veranderd wordt dit op alle locaties aangepast.

ERP-koppeling

Wat maakt ons uniek

Ruim 15 jaar kennis en ervaring in de internet branche.

Altijd bereid mee te denken en te zoeken naar een goede oplossing.

Wij blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.

Altijd direct contact met een online specialist.

Offertes precies afgestemd op jouw wensen en ideeën.

Flexibel inzetbaar voor diverse online taken en toepassingen.

Expertises in een breed scala aan online programmeertalen en technieken.

Diepgaande kennis in open-source website en webshop platformen.

Wat zeggen klanten over ons

Mensen binnen SQUARE Concepts weten waar ze mee bezig zijn. Ze bezitten veel kennis van huidige technologie en denken graag mee met de klant. Hopelijk wordt de volgende samenwerking nog een groter succes!

Van Lent Systems logo
Frank
Marketing Manager
Van Lent Systems

We waren op zoek naar een SaaS oplossing en het voelde goed om deze te laten realiseren bij SQUARE Concepts. We hebben nog steeds goed contact met hun en ze voldoen aan al onze verwachtingen.

Emkes Lease Logo
Kevin
Eigenaar
Emkes Lease

Heb je interesse in een ERP koppeling?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.