Home » Cases » Webapplicatie » IPS Powerful People

iPS Powerful People corporate website

+0%

Conversie

+0%

Paginaweergave

+0%

Bezoekers

IPS Powerful people

iPS is een internationale dienstverlener op het gebied van bemanning, detachering, rekrutering en payroll-oplossingen in de wind energie-, olie & gas, maritieme-, civiele en tunneling-industrie. Er was een nieuwe website nodig die de dienstverlening beter ondersteunde.

IPS powerful people homepage
IPS powerful people

Case

iPS wilde graag een verfrissende website. Samen hebben we gekeken naar wat de mogelijkheden waren op basis van de wensen en eisen. Ze wilde graag hun ERP-systeem koppelen aan de website, zodat alle vacatures op een plek gecentraliseerd waren. Verder was er nog wens om voor cliënten een portal te maken waar alle loonstroken, jaaropgaven en andere communicatie te vinden zijn. Uiteraard hebben wij alle wensen en eisen gerealiseerd.

Proces

We zijn begonnen met onze “The Concept” workshop samen met onze partner The Next Brand. Met deze workshop zijn alle eisen in kaart gebracht die er bij iPS waren. Deze wensen zijn daarna gezamenlijk uitgewerkt in een volledig storyboard bestaande uit diverse wireframes om zo tot een website concept te komen die volledig aansloot op de wensen die iPS had.

De wireframes zijn daarna uitgewerkt in diverse grafische ontwerpen. Zo kreeg de website de uitstraling die iPS wenste. Na een paar afstemmingen stond het design en kon er begonnen worden met de ontwikkeling.

IPS powerful people trackmap
IPS powerful people

Technologie

De website van iPS is gebouwd met WordPress. Dit is een krachtig CMS dat eenvoudig te gebruiken is om aanpassingen in de website door te voeren. De website is in meerdere talen te bekijken en is volledig responsive uitgewerkt.

Er is een koppeling gemaakt met het ERP-systeem dat iPS reeds gebruikte. In het ERP-systeem van iPS staan alle vacatures en cliënten van iPS. Door een naadloze koppeling worden alle vacatures real-time in de website weergegeven waardoor bezoekers eenvoudig door het aanbod kunnen klikken. Cliënten van iPS kunnen via de website inloggen middels 2FA. Daarna kunnen ze op de portal komen om zo loonstroken, jaaropgaven en alle andere communicatie van iPS in te zien.

Resultaten

Door de nieuwe website worden vacatures in real-time weergegeven. Ook kunnen cliënten gemakkelijk loonstroken en verdere informatie inzien. Alle informatie is dus op één locatie gecentraliseerd.

IPS Powerful people

Uitgevoerd door

Tom van Leeuwen

CEO | Software Engineer

tom@squareconcepts.nl

Olrik Nijmeijer

Software Engineer

olrik@squareconcepts.nl

Geïnteresseerd geraakt door deze case?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.