Home » Cases » Audio Expert

Audio Expert

webshop – kassa systeem

Onder de rook van de kathedraal Sint-Jan te Den Bosch vind je de beste audio-video zaak van Nederland! Audio Expert is helemaal thuis in stereoinstallaties, thuisbioscopen of totaaloplossingen voor beiden. Maar ook voor goede hoofdtelefoons, smart-televisie ben je bij Audio Expert aan het juiste adres!

Case

Audio Expert werkte met een webshop die niet voldeed aan de wensen die zij hadden. Het volledige aanbod zou van deze webshop naar de nieuwe webshop moeten worden overgezet. Daarnaast zou de webshop extra functionaliteiten moeten bevatten bovenop de standaard functionaliteiten als het weergeven van de catalogus met actuele voorraad en het bestellen van artikelen middels iDeal. Zo moest het mogelijk worden om bezoekers een offerte te laten samenstellen zodat deze aangevraagd kan worden. En een POS systeem voor in de fysieke winkel. Daarnaast zouden er diverse koppelingen moeten worden gemakt met verschillende affiliate partners.

Proces

Allereerst zijn alle wensen van Audio Expert in kaart gebracht. Deze wensen zijn daarna uitgewerkt in diverse schetsen van de meest voorkomende pagina’s die de website zou gaan krijgen.

Voor alleen de homepage is een grafische vormgeving gemaakt aan de hand van de schetsen. Deze vormgeving is na goedkeuring uitgewerkt in alle voortvloeiende pagina’s binnen de website.

Technologie

De webshop is gemaakt met het content management systeem WordPress in combinatie met de eCommerce plug-in WooCommerce. Door het gebruik van WooCommerce is het mogelijk om het beheer van de webshop volledig zelf uit te voeren. Artikelen kunnen eenvoudig worden toegevoegd of aangepast. Bestellingen zijn eenvoudig af te handelen en er zijn verschillende rapportage mogelijkheden.

Daarnaast is de webshop voorzien van een volledig geautomatiseerd offerte systeem. Gebruikers kunnen een offerte in zijn geheel samenstellen waarna Audio Expert in staat is hier een voorstel voor uit te werken. Daarnaast heeft de webshop ook een POS module actief waarmee alle aankopen die in de winkel worden gedaan via de webshop worden afgehandeld.

Door koppelingen met Channable, Bol.com, Google Merchant, Amazon en vele andere platformen worden de artikelen niet alleen in deze webshop aangeboden maar zijn ze ook in de grotere marketplaces terug te vinden.

Resultaten

Het resultaat is een complete webshop waar alle artikelen van Audio Expert goed tot hun recht komen en met de juiste uitstraling kunnen worden aangeboden. Daarnaast worden alle artikelen via verschillende feeds aangeboden op verschillende grote marketplaces.

Uitgevoerd door

Tom van Leeuwen

CEO | Software Engineer

tom@squareconcepts.nl

Olrik Nijmeijer

Software Engineer

olrik@squareconcepts.nl

Arthur Doorgeest

Software Engineer

arthur@squareconcepts.nl

Jordi Benckhuijsen

Software Engineer

jordi@squareconcepts.nl

Geïnteresseerd geraakt door deze case?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.

    Menu