Home » Cases » Webshop

Webshop

Bib-Tag

The Bring it Back Company is een initiatief om gevonden voorwerpen terug te herleiden naar de eigenaar. Door het gebruik van diverse tags en de SaaS-oplossing is het mogelijk om de eigenaar van het verloren object terug te vinden.

Lees verder

Houthandel-Frezerij van Hulst

Houthandel van Hulst is al jaren hét adres voor alles wat te maken heeft met klussen. Er kan hout worden besteld en op maat worden gemaakt. Ze hebben ook alle andere handige materialen en tools voor het klussen. Van schroeven tot isolatiemateriaal. Eén adres voor alles wat nodig is om een klus te klaren.

Lees verder

Riverside Outdoor

Riverside is een toplocatie gelegen aan De Gouden Ham. Je kunt er terecht voor het huren van fietsen, tuktuks, boten en nog veel meer. Ook bieden ze allerlei outdoor activiteiten voor jong en oud aan. Een ding is zeker: Bij Riverside krijg je een onvergetelijke dag!

Lees verder

DT-69

DT-69 produceert duurzame en handgemaakte producten.  Denk hierbij aan vintage industriële tafels met mooie, doorleefde tafelbladen van oud eikenhout.

Lees verder
Van Lent Header

Van Lent Systems

Van Lent Systems is leverancier van producten voor slechtziendheid, pijnbestrijding en incontinentie. Naast zorgaanbieder zijn zij ook dienstverlener die elke gebruiker ondersteund, voor en vooral ook na de aanschaf van een hulpmiddel.

Lees verder

Savantis

Savantis verbindt vakmanschap en onderwijs in afbouw, schilderen, onderhoud en aanverwante sectoren. Dat deden zij de afgelopen decennia en daarvoor maken ze zich ook in de toekomst sterk.

Lees verder
Menu