Home » Cases » Webshop » DT-69

Webshop DT-69

+0%

Conversie

+0%

Bezoektijd

+0%

Bezoekers

DT-69 produceert duurzame en handgemaakte producten.  Denk hierbij aan vintage industriële tafels met mooie, doorleefde tafelbladen van oud eikenhout. De webshop die zij hadden was verouderd en was daarom toe aan een complete nieuwe look-and-feel. Dit hebben wij uiteraard gerealiseerd met een mooi resultaat!

Case

DT-69 had een sterk verouderde webshop. Ze wilden beter kunnen inspelen op de bezigheden die ze uitvoerden. Zodat ze sneller en simpeler nieuwe producten online konden zetten. Maar ook beter op de bezoeker konden inspelen met uitgebreide product keuzes. De shop moest ook meerdere talen gaan ondersteunen omdat ze veel leveren aan het buitenland.

Technologie

De webshop is gemaakt met het content management systeem WordPress in combinatie met de eCommerce plug-in WooCommerce. Door het gebruik van WooCommerce is het mogelijk om het beheer van de webshop volledig zelf uit te voeren. Artikelen kunnen eenvoudig worden toegevoegd of aangepast. Bestellingen zijn eenvoudig af te handelen en er zijn verschillende rapportage mogelijkheden.

In deze webshop is het mogelijk om met meerdere parameters tegelijk te filteren. Zo kunnen bezoekers van de webshop nog sneller en eenvoudiger de artikelen op de front-end van de webshop vinden die ze zochten. Daarnaast is de webshop in drie talen uitgewerkt en is er een uitgebreide product samensteller gebouwd. Zo kunnen bezoekers eenvoudig hun ideale product samenstellen en bestellen.

Resultaten

De conversie van de webshop is met 65% toegenomen. Verder is de gemiddelde tijd op de wehshop toegenomen met 25%. De webshop genereerd 33% meer bezoekers, het bounceprecentage is afgenomen met 15% evenals het uitstappercentage met 28%.

Uitgevoerd door

Arthur Doorgeest

Software Engineer

arthur@squareconcepts.nl

Olrik Nijmeijer

Software Engineer

olrik@squareconcepts.nl

Tom van Leeuwen

CEO | Software Engineer

tom@squareconcepts.nl

Geïnteresseerd geraakt door deze case?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.