Home » Cases » Website » Five Star Coaching

Five Star Coaching

website – lead generator

Five Star Coaching is opgericht uit passie voor fitness, mindset en voeding. Five Star Coaching is in 2018 gestart en inmiddels is Five Star Coaching uitgegroeid naar 5 locaties met een zeer ambitieus team bestaande uit 10 Top Personal Trainers, 6 Leefstijl en Voeding coaches en een support team.

Case

Five Star Coaching wilde een nieuwe strakke website die precies paste bij de ambities die Five Star Coaching heeft. Er zou veel informatie te vinden moeten zijn met toelichtende afbeeldingen. Daarnaast zouden alle behaalde resultaten goed op de website getoond moeten worden om zo bezoekers te kunnen laten zien tot wat zij met hun klanten toe in staat zijn.

Proces

Allereerst zijn alle wensen van Five Star Coaching in kaart gebracht. Deze wensen zijn daarna uitgewerkt in diverse schetsen van de meest voorkomende pagina’s die de website zou gaan krijgen.

Voor alleen de homepage is een grafische vormgeving gemaakt aan de hand van de schetsen. Deze vormgeving is na goedkeuring uitgewerkt in alle voortvloeiende pagina’s binnen de website.

Technologie

De website is gemaakt met het content management systeem WordPress. Door het gebruik van WordPress is het een fluitje van een cent om onderdelen binnen de website aan te passen. Daarnaast zit er ook een volledige integratie met ActiveCampaign in verwerkt. Waardoor er gerichte mailings de deur uit kunnen worden gedaan om zo bezoekers via de mailing naar de juiste informatie en formulieren door te sturen.

Resultaten

Het resultaat is een complete website waar alle informatie terug te vinden is over alle diensten die Five Star Coaching aanbiedt. Met de koppelingen van ActiveCampaign kunnen alle vooraf opgestelde funnels worden ingezet en gemeten.

Uitgevoerd door

Tom van Leeuwen

CEO | Software Engineer

tom@squareconcepts.nl

Olrik Nijmeijer

Software Engineer

olrik@squareconcepts.nl

Jordi Benckhuijsen

Software Engineer

jordi@squareconcepts.nl

Geïnteresseerd geraakt door deze case?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.