Home » Cases » Website

Website

Untamed Travelling

Untamed Travelling is een maatwerkspecialist voor reizen wereldwijd met meer dan 20 jaar ervaring. Gepassioneerde reisadviseurs delen hun liefde voor en kennis van de bestemmingen via deze website.

Lees verder

Witte Makelaars

Witte Makelaars zet zich elke dag vol passie en enthousiasme in voor alle woonwensen. Of het nu een zoektocht is naar een nieuwe woning, de verkoop van een huidige woning of de realisatie van nieuwbouwplannen: Witte Makelaars helpt graag. Dat doen zij reeds sinds 1977.

Lees verder

Five Star Coaching

Five Star Coaching is opgericht uit passie voor fitness, mindset en voeding. Five Star Coaching is in 2018 gestart en inmiddels is Five Star Coaching uitgegroeid naar 5 locaties met een zeer ambitieus team bestaande uit 10 Top Personal Trainers, 6 Leefstijl en Voeding coaches en een support team.

Lees verder

Zorgcentrum St. Barbara

Zorgcentrum St. Barbara organiseert zorg kleinschalig, maar de kwaliteit en professionaliteit van de zorg staat bij hen hoog in het vaandel. De dagelijkse leefsfeer van onze cliënten staat centraal, afwisseling, nieuwe ervaringen, informele contacten met andere cliënten en gasten in het zorgcentrum.

Lees verder

Perfect Van Wamel

PERFECT – Van Wamel is al ruim 70 jaar fabrikant van PERFECT klepelmaaiers, cirkelmaaiers en sorteermachines voor groente en fruit. De hoogwaardige machines worden geheel in de fabriek in Beneden-Leeuwen ontworpen en geproduceerd.

Lees verder

Houthandel-Frezerij van Hulst

Houthandel van Hulst is al jaren hét adres voor alles wat te maken heeft met klussen. Er kan hout worden besteld en op maat worden gemaakt. Ze hebben ook alle andere handige materialen en tools voor het klussen. Van schroeven tot isolatiemateriaal. Eén adres voor alles wat nodig is om een klus te klaren.

Lees verder

Riverside Outdoor

Riverside is een toplocatie gelegen aan De Gouden Ham. Je kunt er terecht voor het huren van fietsen, tuktuks, boten en nog veel meer. Ook bieden ze allerlei outdoor activiteiten voor jong en oud aan. Een ding is zeker: Bij Riverside krijg je een onvergetelijke dag!

Lees verder
Van Lent Header

Van Lent Systems

Van Lent Systems is leverancier van producten voor slechtziendheid, pijnbestrijding en incontinentie. Naast zorgaanbieder zijn zij ook dienstverlener die elke gebruiker ondersteund, voor en vooral ook na de aanschaf van een hulpmiddel.

Lees verder
Twente Mobiel

Twente Mobiel

Twente Mobiel helpt werkgevers bij hun mobiliteitsbeleid. Je kan hierbij denken aan stimulering van het fietsgebruik, openbaar vervoer, carpoolen of thuiswerken.

Lees verder

Savantis

Savantis verbindt vakmanschap en onderwijs in afbouw, schilderen, onderhoud en aanverwante sectoren. Dat deden zij de afgelopen decennia en daarvoor maken ze zich ook in de toekomst sterk.

Lees verder