Home » Cases » Website » NS Quality Consultants

N&S Quality Consultants B.V.

corporate website & besloten kennisbank

N&S Quality Consultants is een opleidings-, advies en detacherings-/interim-bureau die veel kennis in huis heeft over kwaliteit & voedselveiligheid, MVO & ARBO, productkwaliteit en organisatie verbetering. Zij kunnen op deze expertisegebieden een rol spelen bij het implementeren, onderhouden en ondersteunen.

webdesign
NS Quality iPad

Case

N&S Quality Consultants is de laatste jaren enorm hard gegroeid. De corporate website die ze hadden was alleen niet met hen meegegroeid. Gezamenlijk hebben we een nieuw plan getrokken voor de corporate website. Daarnaast hebben wij ook gezorgd voor de techniek van het EKC (besloten kennisbank) en het systeem waarmee zij het Handboek In De Cloud faciliteren.

Proces

We hebben gezamenlijk met N&S onze “The Concept” workshop gehouden en alle wensen in kaart te gebracht. Tijdens de workshop is het gehele concept voor de nieuwe website uitgewerkt.

Aan de hand van het concept zijn we aan de slag gegaan met het realiseren van het design van de website. Waarna wij begonnen zijn met het maken van de functionaliteiten van de website.

NS Quality homepage
NS Quality

Technologie

De website is ontwikkeld met het WordPress CMS. Door middel van een maatwerk design is de volledige website aangesloten op de huisstijl die al door N&S werd gevoerd. Over de structuur en presentatie van de inhoud van de website is goed nagedacht. N&S heeft veel kennis in huis en dit moest goed geraadpleegd kunnen worden.

Het EKC bevat veel diepgaande informatie. Deze informatie is niet voor iedereen toegankelijk. Klanten van N&S hebben middels een eigen inlog toegang tot informatie die specifiek voor hen van toepassing is. Alle stukken die aanwezig zijn, zijn in verschillende niveaus en gradaties met elkaar verbonden. Zo is het mogelijk om van een specifiek onderwerp alle gelinkte stukken eenvoudig te raadplegen.

Daarnaast hebben wij ook het Handboek In De Cloud ontwikkeld. Klanten van N&S hebben toegang tot een centrale locatie waar alle processen, procedures en andere belangrijke documenten die binnen een bedrijf gelden zijn gepubliceerd. Deze documenten zijn onderhevig aan versie beheer en kunnen door bevoegde personen volgens een bepaald accordeer proces worden aangepast.

Resultaten

Klanten en prospects van N&S kunnen veel eenvoudiger de juiste informatie op de website van N&S vinden waarnaar zij op zoek zijn. Daarnaast wordt de website van N&S veel beter gevonden en bezocht. Ook besteden bezoekers meer tijd op de website.

Het EKC maakt het nu mogelijk om klanten veel beter van informatie te voorzien. Omdat de informatie nu op een duidelijkere manier met elkaar verbonden is.

Het Handboek In De Cloud maakt het onderhouden van procedures en processen bij klanten van N&S velen malen eenvoudiger. Personen worden pro-actief geïnformeerd over eventuele wijzigingen waardoor er geen misverstanden meer kunnen ontstaan.

N&S Quality Consultants

Uitgevoerd door

Tom van Leeuwen

CEO | Software Engineer

tom@squareconcepts.nl

Arthur Doorgeest

Software Engineer

arthur@squareconcepts.nl

Olrik Nijmeijer

Software Engineer

olrik@squareconcepts.nl

Jordi Benckhuijsen

Software Engineer

jordi@squareconcepts.nl

Geïnteresseerd geraakt door deze case?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.