Home » Cases » Website » Perfect Van Wamel

Perfect Van Wamel

Corporate website met catalogus en dealer omgeving

PERFECT – Van Wamel is al ruim 70 jaar fabrikant van PERFECT klepelmaaiers, cirkelmaaiers en sorteermachines voor groente en fruit. De hoogwaardige machines worden geheel in de fabriek in Beneden-Leeuwen ontworpen en geproduceerd.

Case

Perfect Van Wamel heeft altijd een vrij eenvoudige website gehad. Ze wilden met de nieuwe website in al hun diensten gaan voorzien. De website moest veelal informeren en bezoekers zouden de mogelijkheid moeten hebben om informatie aanvragen te kunnen doen. Verder zouden dealers eenvoudiger de juiste informatie moeten kunnen naslaan.

Proces

Allereerst zijn alle wensen van Perfect Van Wamel in kaart gebracht middels een workshop. Deze wensen zijn daarna uitgewerkt in diverse schetsen van de vele pagina’s die de website zou gaan krijgen.

De schetsen zijn daarna verder grafisch vormgegeven. Deze vormgeving is na goedkeuring uitgewerkt in een volledig functionerende website met uitgebreide catalogus die de mogelijkheid heeft om informatie aan te vragen bij ieder product.

Technologie

De website is ontwikkeld met het WordPress CMS. Door middel van een maatwerk design is de volledige website grondig aangepakt. Door het grote aanbod is er goed nagedacht over de klantreis en de vele informatieve pagina’s.

Om de catalogus in de website te presenteren is WooCommerce gebruikt. Alle webshop gerelateerde functionaliteiten zijn achter wegen gelaten. Hiervoor in de plaats is er een maatwerk offerte systeem gemaakt en geïntegreerd. Hierdoor worden offertes in zijn geheel automatisch gegenereerd en is er alleen nog maar een controle nodig om de offerte definitief de deur uit te doen.

Resultaten

Door de betere en volledigere informatie verschaffing over de bezigheden van Perfect Van Wamel brengen bezoekers meer tijd door op de website. Daarnaast resulteert het voorzien in een volledige catalogus in een enorme stijging van informatie aanvragen via de website maar ook traditioneel via de telefoon of e-mail.

Uitgevoerd door

Tom van Leeuwen

CEO | Software Engineer

tom@squareconcepts.nl

Arthur Doorgeest

Software Engineer

arthur@squareconcepts.nl

Olrik Nijmeijer

Software Engineer

olrik@squareconcepts.nl

Jordi Benckhuijsen

Software Engineer

jordi@squareconcepts.nl

Geïnteresseerd geraakt door deze case?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.