Home » Cases » Website » Riverside Outdoor

Riverside Outdoor

Arrangementen website

Riverside is een toplocatie gelegen aan De Gouden Ham. Je kunt er terecht voor het huren van fietsen, tuktuks, boten en nog veel meer. Ook bieden ze allerlei outdoor activiteiten voor jong en oud aan. Een ding is zeker: Bij Riverside krijg je een onvergetelijke dag!

Case

Riverside is de laatste jaren stevig gegroeid. De oude website paste niet meer bij de ambities die zij hadden. De website kon verder worden uitgebreid zodat handmatige boekingen verleden tijd waren.  Gezamenlijk hebben we gekeken naar hoe we dit het beste konden implementeren.

Proces

We hebben gezamenlijk met Riverside onze “The Concept” workshop gehouden en alle wensen in kaart te gebracht. Tijdens de workshop is het gehele concept voor de nieuwe website uitgewerkt.

Aan de hand van het concept zijn we aan de slag gegaan met het realiseren van het design van de website. Waarna wij begonnen zijn met het maken van de functionaliteiten van de website.

Technologie

De website is ontwikkeld met het WordPress CMS. Door middel van een template design is de volledige website aangesloten op de huisstijl die door Riverside gevoerd wordt.

In de website is een actieve koppeling met LeisureKing gemaakt. Dit is een boekingssysteem wat door Riverside gebruikt wordt voor de reserveringen. Middels deze koppeling kunnen reserveringen automatisch worden gemaakt via de website. De website bevat een kalander waarmee bezoekers hun gewenste dag kunnen selecteren en de beschikbaarheid kunnen bekijken.

Resultaten

Mensen die geïnteresseerd zijn in de arrangementen van Riverside kunnen gemakkelijk zien of iets nog beschikbaar is, direct boeken en afrekenen. Dat scheelt veel handmatig werk en daardoor is de efficiëntie heel erg verhoogd.  Verder wordt de website van Riverside beter gevonden en bezocht. Ook besteden bezoekers meer tijd op de website.

Uitgevoerd door

Tom van Leeuwen

CEO | Software Engineer

tom@squareconcepts.nl

Arthur Doorgeest

Software Engineer

arthur@squareconcepts.nl

Olrik Nijmeijer

Software Engineer

olrik@squareconcepts.nl

Jordi Benckhuijsen

Software Engineer

jordi@squareconcepts.nl

Geïnteresseerd geraakt door deze case?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.