Home » Cases » Webshop » SANDAY

SANDAY

Home & living webshop

SANDAY is een webshop met een breed assortiment in home & living artikelen. Van basic tot urban, van scandinavisch tot botanisch. Je vindt bij SANDAY  altijd een artikel die bij je stijl past.

Case

SANDAY had een breed scala aan home & living producten ontworpen en wilde deze gebundeld aan gaan bieden in een webshop. De webshop zou als centraal punt gaan fungeren om zo de artikelen via deze webshop maar ook via verschillende andere kanalen te verkopen.

Proces

Allereerst zijn alle wensen van SANDAY in kaart gebracht. Deze wensen zijn daarna uitgewerkt in diverse schetsen van de meest voorkomende pagina’s die de webshop zou gaan krijgen.

Voor alleen de homepage is een grafisch vormgeving gemaakt aan de hand van de schetsen. Deze vormgeving is na goedkeuring uitgewerkt in alle voortvloeiende pagina’s binnen de webshop.

Technologie

De webshop is gemaakt met het content management systeem WordPress in combinatie met de eCommerce plug-in WooCommerce. Door het gebruik van WooCommerce is het mogelijk om het beheer van de webshop volledig zelf uit te voeren. Artikelen kunnen eenvoudig worden toegevoegd of aangepast. Bestellingen zijn eenvoudig af te handelen en er zijn verschillende rapportage mogelijkheden.

Door koppelingen met Bol.com, Google Merchant en Amazon worden de artikelen niet alleen in deze webshop aangeboden maar zijn ze ook in de grotere marketplaces terug te vinden.

Resultaten

Het resultaat is een trendy home & living webshop waar alle artikelen van SANDAY goed tot hun recht komen en met de juiste uitstraling kunnen worden aangeboden. Daarnaast worden alle artikelen via verschillende feeds aangeboden op verschillende grote marketplaces.

Uitgevoerd door

Tom van Leeuwen

CEO | Software Engineer

tom@squareconcepts.nl

Arthur Doorgeest

Software Engineer

arthur@squareconcepts.nl

Olrik Nijmeijer

Software Engineer

olrik@squareconcepts.nl

Geïnteresseerd geraakt door deze case?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.