Home » Cases » Webshop » Savantis

Savantis

corporate website & actueel trainingsaanbod

Savantis helpt mensen hun talenten te ontwikkelen om aan de professionele uitdagingen van morgen te voldoen. Voor sectoren en hun bestuurlijke vertegenwoordigers ontwikkelen we beleid, zetten dit om in concrete plannen en voeren het uit. Inclusief het financieel management van subsidiemanagement tot compliance. Voor (v)mbo-scholen ontwikkelen we vakgericht onderwijs: goede leermiddelen en examens. Voor werknemers ontwikkelen we trainingen en loopbaanondersteuning. En werkgevers adviseren we over de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers, zodat hun organisatie zich toekomstbestendig blijft ontwikkelen.

i-mac-schuin-savantis

Case

Savantis had een nieuwe huisstijl aangemeten gekregen. Er was alleen nog geen ondersteunende website voorhanden die dezelfde look-and-feel uitstraalde. Daarnaast is het aanbod in trainingen, keuzedelen en examens verder uitgebreid en moest dit beter vertaald worden op de website doormiddel van een webshop functionaliteit.

Proces

We hebben gezamenlijk met Savantis onze “The Concept” workshop gehouden en alle wensen in kaart te gebracht. Tijdens de workshop is het gehele concept voor de website uitgewerkt.

Aan de hand van het concept zijn we aan de slag gegaan met het realiseren van het design van site. Waarna wij begonnen zijn met het maken van de functionaliteiten.

Na de goedkeuring van het design zijn we begonnen met het uitwerken van de volledige website.

iphone-savantis
ipad-savantis

Technologie

De website van Savantis is gebouwd met het WordPress CMS. Dit biedt Savantis zelf de mogelijkheid om pagina’s op een eenvoudige manier te wijzigen. Naast het indelen en stylen van de pagina’s zoals dit in het design was voorgesteld hebben we een aantal andere functies aan de website toegevoegd.

Zo maakt de website gebruik van een aantal geavanceerde aanmeld formulieren voor opleidingen en cursussen. Ook is er een gedeelte van de website waar gebruikers op kunnen inloggen. Dat gedeelte van de website is een eigen leeromgeving en is dus ook alleen toegankelijk voor gebruikers die zich hebben aangemeld voor een opleiding of cursus. Na aanmelding ontvangt de gebruiker een unieke activatiecode die het mogelijk maakt om op deze leeromgeving te komen.

Ook is er een declaratie formulier gemaakt voor externe commissie- en werkgroepleden van Savantis. Zo is het voor hen mogelijk om op de website eenvoudig de declaratie inclusief de gereden kilometers door te geven. De gegevens vanuit het formulier worden automatisch in een PDF gegenereerd en per email verzonden.

Resultaten

De website van Savantis is volledig responsive opgeleverd waardoor bezoekers met een mobiele telefoon eenvoudig gebruik kunnen maken van de site.

Verder is het gehele trainingsaanbod te vinden op de website van Savantis. Gebruikers kunnen zichzelf simpel aanmelden voor een training met een op maat gemaakt formulier.

iphone-savantis

Uitgevoerd door

Tom van Leeuwen

CEO | Software Engineer

tom@squareconcepts.nl

Arthur Doorgeest

Software Engineer

arthur@squareconcepts.nl

Olrik Nijmeijer

Software Engineer

olrik@squareconcepts.nl

Geïnteresseerd geraakt door deze case?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.