Home » Cases » Website » Twente Mobiel

Corporate website Twente Mobiel

+0%

Conversie

+0%

Gelezen blogs

+0%

Paginaweergaven

Twente Mobiel logo

Twente Mobiel helpt werkgevers bij hun mobiliteitsbeleid. Je kan hierbij denken aan stimulering van het fietsgebruik, openbaar vervoer, carpoolen of thuiswerken.

Nieuwspagina Twente Mobiel
Homepagina Twente Mobiel

Case

Twente Mobiel heeft de ambitie om een online platform te worden waar werkgevers meer informatie kunnen krijgen over mobiliteitsbeleid. De website moet voor iedereen toegankelijk zijn en op ieder device optimaal kunnen worden gebruikt. Daarnaast moeten werkgevers snel en eenvoudig met Twente Mobiel in contact kunnen komen.

Proces

We zijn gaan kijken wat de behoeften van Twente Mobiel waren. Middels onze “The Concept” workshop zijn alle wensen in kaart gebracht en uitgewerkt in een concept website. Ze wilde graag een website dat anders was dan wat hedendaags op het internet te vinden was.

Vervolgens hebben we de website vormgegeven aan de hand van het opgemaakte concept en hem helemaal naar de wensen van Twente Mobiel gemaakt. De website is nu volledig responsive gebouwd en kan daarom zonder problemen eenvoudig bekeken worden op desktop, tablet en mobiel.

Nieuwspagina Twente Mobiel
Twente Mobiel iPad

Technologie

De website is gebouwd met het WordPress CMS. Dit biedt Twente Mobiel na de ontwikkeling van de website de mogelijkheid om zelf de pagina’s op een eenvoudige manier te wijzigen.

Resultaten

Wij hebben voor Twente Mobiel een website gerealiseerd met een maatwerk design. De website is volledige responsive ontwikkeld (dus voor pc, mobiel en tablet) en is gebouwd met het WordPress CMS.

Uitgevoerd door

Tom van Leeuwen

CEO | Software Engineer

tom@squareconcepts.nl

Arthur Doorgeest

Software Engineer

arthur@squareconcepts.nl

Olrik Nijmeijer

Software Engineer

olrik@squareconcepts.nl

Menu