Home » Cases » Website » Twente Mobiel

Twente Mobiel

Helpt werkgevers in regio Twente met mobiliteitsbeleid

Logo Twente Mobiel

Twente Mobiel helpt werkgevers bij hun mobiliteitsbeleid om te werken aan minder auto’s in de spits en de reductie van CO2. Zij geven werkgevers deskundig advies en ondersteunen bij het realiseren van acties en projecten. Samen met werkgevers streven zij naar slimme en duurzame mobiliteit in de regio.

Case

Twente Mobiel heeft de ambitie om een online platform te worden waar werkgevers informatie kunnen krijgen over het voeren van een eigen mobiliteitsbeleid. De website is voor iedereen toegankelijk en op ieder device kan hij optimaal worden geraadpleegd. Daarnaast kunnen werkgevers snel en eenvoudig met Twente Mobiel in contact komen.

Proces

We zijn gaan kijken waar de behoeften van Twente Mobiel lagen. Middels een workshop zijn er persona’s bepaald en klantreizen uitgewerkt. Hiermee zijn alle wensen in kaart gebracht en uitgewerkt in een concept website.

Vervolgens hebben we de website vormgegeven aan de hand van het opgemaakte concept en hem helemaal ingericht. De website is nu volledig responsive en kan zonder problemen eenvoudig bekeken worden op desktop, tablet en mobiel.

Technologie

De website is gebouwd met het WordPress CMS. Dit biedt Twente Mobiel na de ontwikkeling van de website de mogelijkheid om zelf de pagina’s op een eenvoudige manier te wijzigen.

Resultaten

Wij hebben voor Twente Mobiel een website gerealiseerd met een maatwerk design. De website is volledige responsive ontwikkeld (dus voor pc, mobiel en tablet) en is gebouwd met het WordPress CMS.

Uitgevoerd door

Tom van Leeuwen

CEO | Software Engineer

tom@squareconcepts.nl

Arthur Doorgeest

Software Engineer

arthur@squareconcepts.nl

Olrik Nijmeijer

Software Engineer

olrik@squareconcepts.nl

Geïnteresseerd geraakt door deze case?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.