Home » Cases » Untamed Travelling

Untamed Travelling

High-End reizen WordPress website

Maatwerk website

Untamed Travelling is een maatwerkspecialist voor reizen wereldwijd met meer dan 20 jaar ervaring. Gepassioneerde reisadviseurs delen hun liefde voor en kennis van de bestemmingen via deze website.

Case

Untamed Travelling is een gigantische website waar een groot en breed scala aan exclusieve reizen worden aangeboden. Door de sterke groei in content werd de website steeds trager en was de usability van de website ondermaats.

De behoefte waarin moest worden voorzien was met behoud van alle content een sneller werkende website met meer oog voor gebruiksvriendelijkheid voor zowel desktop als mobiel.

Proces

Allereerst zijn alle wensen van Untamed Travelling in kaart gebracht. Deze wensen zijn daarna uitgewerkt in schetsen van alle pagina’s waaruit de gehele website zou gaan bestaan.

Aan de hand van deze schetsen zijn alle functionaliteiten uitgewerkt. Deze functionaliteiten zijn daarna op prioriteit ingedeeld en in een planning opgenomen.

Nadat alles helemaal duidelijk was is er gestart met de ontwikkeling van de applicatie.

Technologie

De website is gebouwd met WordPress. Door het gebruik van een geavanceerde page-builder die ook nog eens een kleine footprint heeft, kan er maximale flexibiliteit worden geboden voor het zelf onderhouden van de website en de blijft de snelheid van de website gegarandeerd.

Daarnaast is de website slim ingericht met Advanced Custom Fields waardoor hergebruik van elementen door de hele website heen super eenvoudig is. Aanpassingen die gedaan worden op een bepaald element die vaker in de website voorkomt hoeft hierdoor maar eenmaal te worden uitgevoerd.

Resultaten

Het resultaat is een complete website waar alle informatie terug te vinden is over alle reizen en diensten die Untamed Travelling aanbiedt. De website is volledig responsive gebouwd waardoor het gebruik van de website met een mobiel toestel eenvoudig werkt.

Uitgevoerd door

Tom van Leeuwen

CEO | Software Engineer

tom@squareconcepts.nl

Olrik Nijmeijer

Software Engineer

olrik@squareconcepts.nl

Arthur Doorgeest

Software Engineer

arthur@squareconcepts.nl

Geïnteresseerd geraakt door deze case?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.