Home » Cases » Website » Witte Makelaars

Witte Makelaars

Makelaar website met aanbod

Witte Makelaars zet zich elke dag vol passie en enthousiasme in voor alle woonwensen. Of het nu een zoektocht is naar een nieuwe woning, de verkoop van een huidige woning of de realisatie van nieuwbouwplannen: Witte Makelaars helpt graag. Dat doen zij sinds 1977.

Case

Witte Makelaars had een website die standaard vanuit het RealWorks CRM werd aangeboden. Zij vonden dat deze layout niet bij hun imago paste en zochten naar een strakkere vormgeving die beter aansloot op hun marketing uitingen.

Proces

Allereerst zijn alle wensen van Witte Makelaars in kaart gebracht. Deze wensen zijn daarna uitgewerkt in diverse schetsen van de meest voorkomende pagina’s die de website zou gaan krijgen.

Voor alle pagina’s zijn er grafische uitwerkingen gemaakt aan de hand van de schetsen. De uiteindelijke vormgeving is na goedkeuring uitgewerkt in een volledig functionerende website.

Technologie

De website is gemaakt met het content management systeem WordPress. Zo kan de inhoud van de website eenvoudig door Witte Makelaars zelf worden aangepast.

Door een actieve koppeling met het RealWorks CRM, waar Witte Makelaars gebruik van maakt, wordt al het aanbod automatisch ververst en worden aanvragen direct in het CRM geplaatst. Ook worden de reviews vanuit Funda op de website gepresenteerd.

Resultaten

Het resultaat is een strakke corporate website waar het actuele aanbod van Witte Makelaars goed tot zijn recht komt en met de juiste uitstraling wordt aangeboden. Daarnaast worden alle conversies die plaatsvinden op de website direct in het RealWorks CRM geplaatst, wat enorme tijdswinst met zich meebrengt.

Uitgevoerd door

Tom van Leeuwen

CEO | Software Engineer

tom@squareconcepts.nl

Olrik Nijmeijer

Software Engineer

olrik@squareconcepts.nl

Jordi Benckhuijsen

Software Engineer

jordi@squareconcepts.nl

Geïnteresseerd geraakt door deze case?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.