Home » Expertises » Online software » SaaS oplossingen

SaaS oplossing voor meer efficiëntie

Ben jij toe aan een SaaS oplossing? Wij van SQUARE Concepts bouwen met enige regelmaat SaaS oplossingen. Zo kunnen we jouw bedrijf online voorsprong geven. Ben jij al klaar voor online voorsprong?

SaaS (Software as a Service) of Cloud Software is software dat in abonnementsvorm beschikbaar is voor eindgebruikers. Deze software is op maat gemaakt en wordt vanaf de grond opgebouwd.

Verbetert en optimaliseert bedrijfsprocessen

Altijd en overal toegankelijk

Koppelingen met bestaande systemen

Precies op wensen en eisen afgesteld

Schaalbaarheid door veranderende behoeften

Software-as-a-Service

Professioneel design

Gebruiksvriendelijk ontworpen en ontwikkeld waardoor jouw bedrijf efficiënter kan werken.

Schaalbaar

Onze software is zo ontwikkeld dat deze naar de toekomst toe eenvoudig uit te bouwen is.

Procesoptimalisatie

Door een SaaS oplossing kunnen jouw bedrijfsprocessen overal in je keten geoptimaliseerd worden.

SaaS oplossing laten ontwikkelen

Je hebt waarschijnlijk een goed idee om SaaS software te laten ontwikkelen. Je ziet een online kans, welke je graag wilt aangrijpen. Vergeleken met andere soorten software vereist een SaaS oplossing een iets andere aanpak.

Bij de ontwikkeling komen verschillende factoren kijken. Wij helpen je graag hierbij van start-to-finish. Zo adviseren wij jou over mogelijke hindernissen en andere zaken die mogelijk kunnen voorspelen. Op basis van jouw wensen en eisen kunnen wij software bouwen dat naadloos op jouw wensen en eisen aansluit. Daardoor maken we van jou idee een groot succes.

Voorbeelden van bestaande SaaS oplossingen zijn Exact Online, Office365 en Salesforce.

SaaS-oplossing
SaaS-oplossing-laten-maken

Goede strategie is onmisbaar

De juiste strategie volgen is belangrijk bij het ontwikkelen van je SaaS oplossing. Zo dient er goed nagedacht te worden over het budget. Er zijn namelijk meerdere handelingen noodzakelijk bij de ontwikkeling. Denk aan wireframing, marketing, copywriting etc.

Om van je idee een succes te maken is het noodzakelijk om keuzes te maken. Door hier vooraf goed over na te denken, kunnen we gezamenlijk tot een goede strategie komen.

Zullen wij eens vrijblijvend sparren over jouw ideeën?

Doorontwikkeling

Na de live-gang van je SaaS applicatie is het noodzakelijk om regelmatig onderhoud te plegen. Gaandeweg zul je er achter komen dat er bepaalde functionaliteiten missen. Wij zijn dan ook van mening dat software nooit af is en altijd doorontwikkeld kan én moet worden.

Gelukkig bouwen wij jou Cloud Software zo, dat deze toekomst bestendig is. Dat maakt het doorontwikkelen ook een stuk makkelijker.

refactoring
doorontwikkeling-SaaS

Refactoring

Refactoring is het refactoren van bestaande software. Soms kan het zijn dat deze bugs bevatten of dat sommige functionaliteiten niet meer naar behoren werken. Met refactoring wordt bestaande code hergestructureerd om deze onder andere beter leesbaar te maken, nieuwe functionaliteiten in toe te voegen en prestaties te verbeteren. Zo kan de levensduur van software worden verlengd.

Onze aanpak

Om goed van start te gaan plannen we eerst een oriënterend gesprek in. Tijdens dit gesprek brengen we jouw globale wensen in kaart. We geven je advies en voorbeelden over hoe wij dit gaan aanpakken. Na dit gesprek brengen wij een gepaste aanbieding uit die we graag modeling verder toelichten wanneer er vragen zijn.

trajact-website-laten-maken

Wat zeggen klanten over ons

We waren op zoek naar een webshop bouwer, we kwamen terecht bij SQUARE Concepts. Zij weten de mogelijkheden op een enthousiaste en vakkundige manier te brengen.

Sandy

Art Director

DailyBrand

Mensen binnen SQUARE Concepts weten waar ze mee bezig zijn. Ze bezitten veel kennis van huidige technologie en denken graag mee met de klant. Hopelijk wordt de volgende samenwerking nog een groter succes!

Van Lent Systems logo

Frank

Marketing Manager

Van Lent Systems

Wat maakt ons uniek

Ruim 15 jaar kennis en ervaring in de internet branche.

Altijd bereid mee te denken en te zoeken naar een goede oplossing.

Wij blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.

Altijd direct contact met een online specialist.

Offertes precies afgestemd op jouw wensen en ideeën.

Flexibel inzetbaar voor diverse online taken en toepassingen.

Expertises in een breed scala aan online programmeertalen en technieken.

Diepgaande kennis in open-source website en webshop platformen.

Interesse in een SaaS oplossing?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.

    Menu