Home » Expertises » Webdesign

Webdesign met het oog op resultaat

Webdesign kan tegenwoordig over heel veel verschillende aspecten gaan. Wij zijn in alle vormen van webdesign meer dan thuis. Wij kunnen je helpen met het bouwen van een website, webshop of webapplicatie maar ook in het ondersteunen bij conversie optimalisatie (CRO), usability design (UX/UI design) of het uitvoeren van DTP taken zoals het aanpassen van een afbeelding.

Voor het bouwen van een website, webshop of webapplicatie hebben wij een aanpak eigen gemaakt waarmee we alle aspecten aantippen die nodig zijn om een website aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, resultaat gericht, converterend en bloedsnel te maken.

Professioneel gebruiksvriendelijk design gericht op conversie

Mobile first en responsive ontworpen

Gebouwd met het oog op resultaat

Vertrouwen bij je doelgroep

Geoptimaliseerd voor alle zoekmachines

Data gedreven

Bloed snel

Gebruiksvriendelijke beheeromgeving

webdesign

Onze aanpak

Om goed van start te gaan plannen we eerst een oriënterend gesprek in. Tijdens dit gesprek brengen we jouw globale wensen in kaart. We geven je advies en voorbeelden over hoe wij dit gaan aanpakken. Na dit gesprek brengen wij een gepaste aanbieding uit die we graag modeling verder toelichten wanneer er vragen zijn.

trajact-website-laten-maken

Wat zeggen klanten over ons

We waren op zoek naar een SaaS oplossing en het voelde goed om deze te laten realiseren bij SQUARE Concepts. We hebben nog steeds goed contact met hun en ze voldoen aan al onze verwachtingen.

Emkes Lease Logo

Kevin

Eigenaar

Emkes Lease

Mensen binnen SQUARE Concepts weten waar ze mee bezig zijn. Ze bezitten veel kennis van huidige technologie en denken graag mee met de klant. Hopelijk wordt de volgende samenwerking nog een groter succes!

Van Lent Systems logo

Frank

Marketing Manager

Van Lent Systems

Kunnen wij je helpen met webdesign?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.

    Menu