Home » Expertises » Webdesign

Webdesign met het oog op resultaat

Webdesign kan tegenwoordig over heel veel verschillende aspecten gaan. Wij zijn in alle vormen van webdesign meer dan thuis. Wij kunnen je helpen met het bouwen van een website, webshop of webapplicatie maar ook in het ondersteunen bij conversie optimalisatie (CRO), usability design (UX/UI design) of het uitvoeren van DTP taken zoals het aanpassen van een afbeelding.

Voor het bouwen van een website, webshop of webapplicatie hebben wij een aanpak eigen gemaakt waarmee we alle aspecten aantippen die nodig zijn om een website aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, resultaat gericht, converterend en bloedsnel te maken.

Professioneel gebruiksvriendelijk design gericht op conversie

Mobile first en responsive ontworpen

Gebouwd met het oog op resultaat

Vertrouwen bij je doelgroep

Geoptimaliseerd voor alle zoekmachines

Data gedreven

Bloed snel

Gebruiksvriendelijke beheeromgeving

webdesign

Onze aanpak

Om goed van start te gaan plannen we eerst een oriënterend gesprek in. Tijdens dit gesprek brengen we jouw globale wensen in kaart. We geven je advies en voorbeelden over hoe wij dit gaan aanpakken. Na dit gesprek brengen wij een gepaste aanbieding uit die we graag modeling verder toelichten wanneer er vragen zijn.

trajact-website-laten-maken

Wat zeggen klanten over ons

Voor ons bedrijf heeft SQUARE Concepts een website met webshop in 3 talen ontwikkeld. Voor de webshop hadden wij een aantal niet alledaagse wensen, en deze functie’s hebben zij in de webshop kunnen bouwen en het werkt perfect.

Mark

Eigenaar

DT-69

We waren op zoek naar een webshop bouwer, we kwamen terecht bij SQUARE Concepts. Zij weten de mogelijkheden op een enthousiaste en vakkundige manier te brengen.

Sandy

Art Director

DailyBrand

Kunnen wij je helpen met webdesign?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.

    Menu