Home » Expertises » Online software

Automatiseer jouw bedrijfsproces in de cloud

Het komt je vast bekend voor: er ligt onnodig veel papier op jouw bureau of ergens binnen jouw bedrijf. Er zijn bijvoorbeeld orderbonnen die via Excel of nog op papier moeten worden bijgehouden. Dat kan natuurlijk echt niet meer in deze tijd van technologie en innovaties. Het is mogelijk om dit allemaal gemakkelijk bij te houden door middel van een online software oplossing, in de vorm van een app, maatwerksysteem of RFID toepassing!

Binnen ieder bedrijf zijn er vaak unieke bedrijfsprocessen die niet met een ERP, CRM of ander pakket kunnen worden geautomatiseerd. Door gebruik te maken van een maatwerksysteem, is het mogelijk om dit wel te automatiseren. Er kan zelfs een app aan worden gekoppeld indien het nodig is, dat gegevens in het veld moeten worden doorgegeven. Het is mogelijk om al jouw wensen en vereisten hierin te implementeren, dat komt doordat alles vanaf de grond opgebouwd moet worden.

Kortom, de mogelijkheden die maatwerksystemen bieden zijn grenzeloos. De resultaten die uit een maatwerksysteem komen, kunnen vervolgens weer gekoppeld worden met een bestaand ERP systeem. Zo voorkom je al het vervelende papierwerk en zijn resultaten altijd en overal ter wereld inzichtelijk.

emkes lease resultaten

Wat zeggen klanten over ons

We waren op zoek naar een webshop bouwer, we kwamen terecht bij SQUARE Concepts. Zij weten de mogelijkheden op een enthousiaste en vakkundige manier te brengen.

Sandy
Art Director
DailyBrand

Luisteren goed en leven zich zeer goed in in de situatie. Denken mee, zijn pro actief en komen met oplossingen. Schakelen snel indien de situatie daar om vraagt. Juist als het vraagstuk complexer wordt is het een prima partij om mee te werken. Als Stichting werk je vaak met een strak budget, dit realiseren zij zich goed en gaan daar zeer goed mee om. Keep up the good work.

Alex
Nederlands Contactlens Congres

Kunnen wij je helpen met online software?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.