Home » Expertises » Online software

Automatiseer jouw bedrijfsproces in de cloud

Het komt je vast bekend voor: er ligt onnodig veel papier op jouw bureau of ergens binnen jouw bedrijf. Er zijn bijvoorbeeld orderbonnen die via Excel of nog op papier moeten worden bijgehouden. Dat kan natuurlijk echt niet meer in deze tijd van technologie en innovaties. Het is mogelijk om dit allemaal gemakkelijk bij te houden door middel van een online software oplossing, in de vorm van een app, maatwerksysteem of RFID toepassing!

Binnen ieder bedrijf zijn er vaak unieke bedrijfsprocessen die niet met een ERP, CRM of ander pakket kunnen worden geautomatiseerd. Door gebruik te maken van een maatwerksysteem, is het mogelijk om dit wel te automatiseren. Er kan zelfs een app aan worden gekoppeld indien het nodig is, dat gegevens in het veld moeten worden doorgegeven. Het is mogelijk om al jouw wensen en vereisten hierin te implementeren, dat komt doordat alles vanaf de grond opgebouwd moet worden.

Kortom, de mogelijkheden die maatwerksystemen bieden zijn grenzeloos. De resultaten die uit een maatwerksysteem komen, kunnen vervolgens weer gekoppeld worden met een bestaand ERP systeem. Zo voorkom je al het vervelende papierwerk en zijn resultaten altijd en overal ter wereld inzichtelijk.

emkes lease resultaten

Wat zeggen klanten over ons

Mensen binnen SQUARE Concepts weten waar ze mee bezig zijn. Ze bezitten veel kennis van huidige technologie en denken graag mee met de klant. Hopelijk wordt de volgende samenwerking nog een groter succes!

Van Lent Systems logo

Frank

Marketing Manager

Van Lent Systems

We waren op zoek naar een SaaS oplossing en het voelde goed om deze te laten realiseren bij SQUARE Concepts. We hebben nog steeds goed contact met hun en ze voldoen aan al onze verwachtingen.

Emkes Lease Logo

Kevin

Eigenaar

Emkes Lease

Kunnen wij je helpen met online software?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.

    Menu