Home » Expertises » Online software

Automatiseer jouw bedrijfsproces in de cloud

Het komt je vast bekend voor: er ligt onnodig veel papier op jouw bureau of ergens binnen jouw bedrijf. Er zijn bijvoorbeeld orderbonnen die via Excel of nog op papier moeten worden bijgehouden. Dat kan natuurlijk echt niet meer in deze tijd van technologie en innovaties. Het is mogelijk om dit allemaal gemakkelijk bij te houden door middel van een online software oplossing, in de vorm van een app, maatwerksysteem of RFID toepassing!

Binnen ieder bedrijf zijn er vaak unieke bedrijfsprocessen die niet met een ERP, CRM of ander pakket kunnen worden geautomatiseerd. Door gebruik te maken van een maatwerksysteem, is het mogelijk om dit wel te automatiseren. Er kan zelfs een app aan worden gekoppeld indien het nodig is, dat gegevens in het veld moeten worden doorgegeven. Het is mogelijk om al jouw wensen en vereisten hierin te implementeren, dat komt doordat alles vanaf de grond opgebouwd moet worden.

Kortom, de mogelijkheden die maatwerksystemen bieden zijn grenzeloos. De resultaten die uit een maatwerksysteem komen, kunnen vervolgens weer gekoppeld worden met een bestaand ERP systeem. Zo voorkom je al het vervelende papierwerk en zijn resultaten altijd en overal ter wereld inzichtelijk.

emkes lease resultaten

Wat zeggen klanten over ons

SQUARE Concepts is een no-nonsens bedrijf. Vanaf de intake tot en met het live gaan kunnen we Tom en collega’s samenvatten in betrokken, flexibel en meedenkend. Het resultaat van onze nieuwe website mag er zijn!

Gerben

Algemeen Directeur

N&S Quality Services

Mensen binnen SQUARE Concepts weten waar ze mee bezig zijn. Ze bezitten veel kennis van huidige technologie en denken graag mee met de klant. Hopelijk wordt de volgende samenwerking nog een groter succes!

Van Lent Systems logo

Frank

Marketing Manager

Van Lent Systems

Kunnen wij je helpen met online software?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.

    Menu