Home » Expertises » Online marketing

Online marketing voor meer conversie

Door online goed vindbaar te zijn, komen er meer bezoekers terecht op jouw website of webshop. Waardoor jij meer omzet kan genereren. Door middel van online marketing vergroot je het bereik van jouw website of webshop met behulp van bijvoorbeeld SEO en SEA. Deze methodes kunnen wij implementeren om te zorgen dat jouw bedrijf online beter vindbaar zal zijn.

Meer online zichtbaarheid

Meer website bezoekers

Meten = weten

Optimaliseren = meer uit je site halen

Online-Marketing

Online profileren

Online groeien door de juiste acties uit te voeren

Inzichtelijke prestaties

Inzichtelijk gemaakt door maandelijkse rapportages

Doelen bereiken

Sneller doelstellingen behalen door data gedreven beslissingen

Meer succes door online marketing

Door middel van online marketing vergroot je het bereik van jouw website of webshop.

SEO

Zoekmachine optimalisatie is het proces om hoger binnen de organische zoekresultaten van zoekmachines te ranken.

SEA

Search Engine Advertising oftewel Zoekmachine adverteren is het adverteren in zoekmachines. Het is een heel breed begrip dat bv. in Google Ads mogelijk wordt gemaakt.

MailChimp

Met behulp van bijvoorbeeld MailChimp kunnen bezoekers van je website of webshop zich inschrijven voor een mailinglist. Waardoor je je bezoekers terug kunt laten komen op jouw website of webshop voor een dienst of product.

Data driven

Doordat er bezoekers op jouw website of webshop komen wordt er data gegeneerd. Met deze data kunnen er CRO verbeteringen gemaakt worden. Hierdoor zal jouw website of webshop beter gaan converteren.

Affiliates en Social media

Bij online marketing zijn er ook nog een aantal andere manieren om jouw bereik als bedrijf te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van affiliates, verschillende social media platformen zoals Facebook, Instagram en/of LinkedIn en blog netwerken. Wil je hier meer informatie over, laat het ons dan weten!

online-marketing-uitbesteden

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.