Home » Webdesign Den Bosch

Webdesign Den Bosch

Wij voeren webdesign uit met het oog op resultaat nabij Den Bosch. Ondernemingen meer online rendement bezorgen in en rondom Den Bosch met webdesign uitgevoerd door ons is het ultieme doel. Met een unieke data gedreven aanpak zorgen we voor een optimale klantreis die beter converteert.

Wij helpen je graag van start-to-finish met webdesign die optimaal presteert. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is om goede resultaten te boeken. Samen met jou gaan we zorgen voor een klantbeleving die bezoekers omzet tot waardevolle leads.

Professioneel design gericht op conversie

Gebruiksvriendelijk

Vertrouwen bij je doelgroep

Gebouwd met het oog op resultaat

Data gedreven

Bel mij terug

  Professioneel design

  Doeltreffend design waardoor je meer conversie behaald. Bovendien responsive en mobile-first ontworpen.

  Zoekmachine vriendelijk

  Je webdesign wordt zoekmachine vriendelijk opgeleverd. Dit betekent dat je direct aan de slag kunt gaan met je online strategie.

  Data gedreven

  Je webdesign wordt data gedreven ontwikkeld. Beslissingen worden gemaakt aan de hand van conversie verhogende statistieken.

  Mogelijkheden met webdesign Den Bosch

  Als we het woord ‘webdesign’ letterlijk nemen is het een grafisch ontwerp van een website, app, webshop of webapplicatie. Daardoor heeft een webdesign dezelfde stijl als jouw huisstijl en andere soorten media. Het design wordt getoetst op gebruikersvriendelijkheid, gebruikerservaring en wordt onze ervaring met conversie optimalisatie toegepast.

  De uiteindelijke website wordt voorzien van de nieuwste technieken. Ook zal de gehele website responsive werken waardoor de site zichzelf aanpast naar het formaat waarop hij wordt weergegeven. Waardoor iedere bezoeker van de website een optimale gebruikerservaring heeft.

  Elke website waarop wij webdesign toepassen is voorzien van een CMS. Vaak zal dit WordPress zijn maar dit kan verschillen wanneer er specifieke wensen zijn waaraan de website zich moet voldoen.

  webdesign

  Onze webdesign aanpak

  traject-webdesign-den-bosch

  Om goed van start te gaan plannen we eerst een oriënterend gesprek in. Tijdens dit gesprek brengen we jouw globale wensen in kaart. We geven je advies en voorbeelden over hoe wij dit gaan aanpakken. Na dit gesprek brengen wij een gepaste aanbieding uit die we graag modeling verder toelichten wanneer er vragen zijn.

  Het is enorm belangrijk om vanaf het begin een goede strategie te bepalen. We plannen een kick-off meeting in. Tijdens deze meeting brengen we je doelstellingen in kaart en stellen diverse customer journies op die we afstemmen met persona’s. Met deze strategie kun je verderop in het proces bepalen of je met de juiste dingen bezig bent en op de goede weg zit of eventueel moet bijsturen.

  Wij werken altijd eerst een concept uit. Dit is een samenhang van schetsen die de werking van een product demonstreert. Zo kunnen er belangrijke besluiten in de werking van het product flexibel worden genomen. Dit maakt het bijsturen van structurele en functionele zaken eenvoudig.

  Wanneer het concept staat gaan we aan de slag met de vormgeving van het product. Verschillende schermen die uitgewerkt zijn tijdens het concept worden grafisch vormgegeven. Middels een in-browser demonstratie kan de vormgeving worden ervaren als een werkend product. Hierdoor kunnen er nog functionele beslissingen worden gemaakt.

  Nadat het functionele gedeelte gereed is kan er gestart worden met de ontwikkeling. Wij maken gebruik van ‘agile’ softwareontwikkeling en voeren dit ‘test driven’ uit. Dit betekent dat technische eisen in kaart worden gebracht en worden verwerkt in user-stories. Voor deze user-stories worden verschillende test-cases uitgewerkt om te gebruiken tijdens de ontwikkeling. In sprints van twee weken worden de user-stories ingepland. Vaak ontstaan er nieuwe ideeën door voortschrijdend inzicht tijdens de ontwikkeling. Deze kunnen eenvoudig worden meegenomen doordat we ze in een volgende sprint kunnen inplannen.

  Zodra de ontwikkeling gereed is en de techniek staat, dan is het tijd om het product te gaan voorzien van content. Er wordt nagedacht over de structuur en deze kan direct worden toegepast. Pagina’s worden aangemaakt en voorzien van teksten en afbeeldingen.

  Nadat het product helemaal is ingericht is hij gereed voor lancering. Het product wordt op een shared hosting omgeving of op een eigen VPS geplaatst. Zodra het product ‘live’ is, is het voor iedereen toegankelijk.

  Het product staat live. Eindelijk. Maar nu begint het eigenlijk pas. Want het product moet gebruikt gaan worden. We gaan je op allerlei vlakken ondersteunen met online marketing. Op basis van een nulmeting, zoekwoordenonderzoek en/of een concurrentie-analyse wordt een online marketing strategie voor jouw product ontwikkeld.

  Na de ‘go live’ nemen wij het product in onderhoud. Dit betekent dat wij technische updates uitvoeren wanneer dit nodig is. Ook voeren we onderhoud uit op de server waar het product op staat om zo optimaal te blijven presteren. Naast onderhoud bieden wij ook uitgebreide ondersteuning. Aanpassingen en vragen kunnen eenvoudig via ons ticket systeem of telefonische support bij ons worden achtergelaten.

  Wat maakt ons uniek

  Ruim 15 jaar kennis en ervaring in de internet branche.

  Altijd bereid mee te denken en te zoeken naar een goede oplossing.

  Wij blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.

  Altijd direct contact met een online specialist.

  Offertes precies afgestemd op jouw wensen en ideeën.

  Flexibel inzetbaar voor diverse online taken en toepassingen.

  Expertises in een breed scala aan online programmeertalen en technieken.

  Diepgaande kennis in open-source website en webshop platformen.

  Wat zeggen klanten over ons

  We waren op zoek naar een SaaS oplossing en het voelde goed om deze te laten realiseren bij SQUARE Concepts. We hebben nog steeds goed contact met hun en ze voldoen aan al onze verwachtingen.

  Emkes Lease Logo
  Kevin
  Eigenaar
  Emkes Lease

  Luisteren goed en leven zich zeer goed in in de situatie. Denken mee, zijn pro actief en komen met oplossingen. Schakelen snel indien de situatie daar om vraagt. Juist als het vraagstuk complexer wordt is het een prima partij om mee te werken. Als Stichting werk je vaak met een strak budget, dit realiseren zij zich goed en gaan daar zeer goed mee om. Keep up the good work.

  Alex
  Nederlands Contactlens Congres

  Wil je webdesign laten uitvoeren nabij Den Bosch?

  Laat hier je bericht achter en wij gaan ermee aan de slag! Contact opnemen met ons is geheel vrijblijvend. Je krijgt een ontvangstbevestiging via een e-mail.